大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
查看: 2885|回復: 9

南韓人買A片全球之冠

中央社報道,據美國「新聞週刊」網路版的一項統計顯示,南韓人觀看色情片的人均開支為526.76美元,高居世界榜首,是排名第2的日本人的3.4倍。

南韓「朝鮮日報」今天報導了新聞週刊的這項消息,但懷疑這一統計結果的可信度。

新聞週刊指稱,以2006年統計為準,南韓人看色情片的人均開支為526.76美元,日本排名第2(156.75 美元),此一數據遠遠超過芬蘭(114.70美元)、澳大利亞(98.70美元)、巴西(53.17美元)、捷克(44.94美元)、美國(44.67美元)、台灣(43.41美元)、英國(31.84美元)、加拿大(30.21美元)等其他國家。

A片即係4仔?
無香港同中國!
我地道德高喎!
你咁清楚、因為你.....
平均每人洗成四千幾蚊港紙買4仔,好難信啫. (尤其韓人上網全球之冠)
Fendi 发表于 2011-2-10 16:26
你咁清楚、因為你.....

駛唔駛send條link比你
好呀!益埋我,得唔得
劉華 发表于 2011-2-10 14:00
咁你就錯喇
香港人同大陸人都係download或上網睇
唔駛買架

再加埋反版, 價錢平
所以我地唔入圍.
喂......................... 劉...)))))))  華.....))))))))............
比條堅 D 既 link 睇下, 唔該