大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 80985|回復: 103

嘉辰, 卓辰, Avatar...等被人強制性清盤見光後, 潘焯鴻要另外用唔同公司名繼續掠水!

有無人知China Technology Corporation Ltd是賣乜嘢?

请看t.cn/A6zk6vDp(网址) 肺炎一线照片现惊人一幕 ,番习土啬 看国内不报道的新闻...... git.io/gffff (网址)  發表於 2020-12-1 02:15
查個名(中科興業)嚇死人, 有北京, 厦门, 石家庄市嘅同名公司.
憑名就唔知佢做乜.
新來街坊那天遇到癲佬,跟住話畀我知佢做大陸大生意。笑死我睇個樣,似呃呃騙騙多D。佢有セ服務提供吖
潘焯鴻誇稱做LED燈硏發工作喎:

http://www.mhvlive.com/forum.php ... ra=page%3D1&page=15

其實佢間山寨廠(如果它真的有股份的話)流到唔見得人,只宜在淘寶上騙人,自己仲懶醒擺上YouTube 正井底之蛙

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

china1.png china4.png

潘先生好鬼鼠, 聯絡人都唔敢登全名.  2011年就講從事建築材料. 物嘢叫做環境工程. 裝修就直接了.

2010-08月 已經錄有欠香港政府罚款300 HKD
好多街坊畀癲佬騙倒

$300都拖欠 霉得咁可憐
佢講的嘢全不可信,
佢個d相分分鐘抄人地.
以佢性格, 點會見身唔見人樣.
林鄭月娥張相都剪接出來搏宣傳
間嘢由裝修變做賣LED燈, 認真神神神化化.

東方日報有報導出來
http://hkmagazine.net/news1/east/eastview.php?url=cnt/news/20111029/00176_049.html
借高官宣傳  候選人速換相再有區議會選舉候選人被揭借高官肖像宣傳。油尖旺大角咀北選區候選人潘焯鴻,被投訴在未經對方同意下,在競選網頁放上與發展局局長林鄭月娥的合照。選舉指引明確規定,在任何選舉物品中使用他人的肖像,即使沒有明示或暗示獲得對方支持,亦必須事先取得對方書面同意,否則即屬違法。本報昨日再上潘焯鴻的網頁查看,發現與林鄭月娥的合照已移除,改為一幅維港兩岸照片。本報到截稿前仍未能聯絡上潘焯鴻回應,同區參選的還有民建聯劉柏祺、公民黨王嘉盈及獨立秦飛鵬。

間嘢執咗, 唔知有無被人告呢!
又執?等我話畀街坊知。