大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: 海龙

潘焯鴻真的為港灣豪庭平台維權嗎?

神枱貓屎, 唔掃有失神靈.
掃唔甩, 掃得甩, 仲有臭味

今次仲勁,Google 搜尋第一頁第一位

登錄/註冊後可看大圖
真係好勁。
癲佬潘真係臭過屎坑!第日两個女大咗點見人?要改名?話之佢啦,不過,以前好似見佢個白焯嘅焯係cheuk,但樓下 SCMP的那兒係chuk?睇黎…佢唔着草就要改名
點擊率長點長有,一浪高過一浪,潘焯鴻遺臭萬年,大家要練住鼻哥忍一忍啦
1992理工,1994南岸,2011區選,仲寫明油尖旺區議會,大咀北?正契弟,原來真係心謀遠慮、坐定粒六入西分區,呃啲無知婦孺話自己係區議員
打狗睇主人,區選果陣“恰”pkLAU,趕人出街邊,映人相,報警話Pk支幡過高…自己友踩自己友?癲佬,民建联話你養唔熟,放風薦你入西分區?發你大夢,今回跣到你正趴街
WongThasin 发表于 2012-5-8 17:50
1992理工,1994南岸,2011區選,仲寫明油尖旺區議會,大咀北?正契弟,原來真係心謀遠慮、坐定粒六入西分區 ...

仲有2008欺壓地盤工人, 騙血汗薪水,
2009卓辰被人入禀清盤,  向及時雨加按兩平台單位
2010嘉辰被人入禀清盤,  轉向銀鼎按樓
2011Avatar被人入禀清盤.
先前入伙果陣、佢已經向恒基的附屬財務(200K?)做咗二按。首按係借永隆(我係咪好好記性 )之後再按就係綑綁式向及時雨三按两個五樓單位連两車位,只按得百一萬,但牠自已放售却是千一萬,佢欠債欠到發燒,十倍?真係炒樓想謀取暴利   唔怪得佢以為入到法團、第日等佢自己啲公司圍到標再抽佣25%,認其和味可惜揸鉄筆都撬唔走個C9仔,渣