大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: 海龙

嘉辰, 卓辰, Avatar...等被人強制性清盤見光後, 潘焯鴻要另外用唔同公司名繼續掠水!

癲佬發畀街坊啲“律師信”?一式20份又冇咗下文果種 唔好笑死我,攞黎嚇啲唔識字嘅亞婆就得  

座號         恆生估值              HSBC估值     售出價       
3G5        7,950,000              6,120,000      600萬
3F5        6,150,000              4,260,000      530萬

潘癲樓賣出了, 港灣蛇年行好運!
掃熊瘟, 迎金蛇!
3F5 連一L3車位出售,所以單位淨收大約450萬。
回复 dino246 的帖子

咁既價都賣!真陰公!好等錢洗!
如果買家一早知佢3月12日要上庭打錢債官司,包佢死多幾錢重
我唔係咁睇,佢要再賣多一個車位才可以“冚”到條數,即係話除咗收到1130萬外,可能要還街數好多,否則被人追斬。佢唔會“手上”仍有450萬!車位就仲有一個,七月前或者值90萬,七月後,祝佢好運
我係話3F5淨值4.5M, 唔係話癲潘淨袋幾多!
佢另一個車位分開賣左(俾地產婆?)。
地產婆呻買貴咗!

佢呃工人薪水, 走建築材料數, 呃裝修費, 唔畀教師薪金...等等;  
計落應該有錢 落袋. 按9百萬, 除非賭, 交豎琴貴學費, 全家遊山玩水,
點大使都有9成淨, 佢轉頭金腰帶買豪宅住; 好過我辛勤打工仔, 慢慢儲d錢供樓.
好帖,有才!
近期常見地產婆,大陸性格不改,常向花草吐痰,超討厭!