大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: 海龙

嘉辰, 卓辰, Avatar...等被人強制性清盤見光後, 潘焯鴻要另外用唔同公司名繼續掠水!

致執達吏先生及收數公司大佬:
潘生架Nissan Elgrand 車牌JP997 停在港灣豪庭車場L3層
見車即拖

丁一一 发表于 2013-1-10 08:50
部份街數已經千萬,離宣佈破產日子近矣!
以前要七年才能翻身,又唔准撘的士…諸多限制…而家眨下眼就過去 ...

這人心腸黑到無人有,
不停諗計害人. 雖然他到此地步,
亦相信是他的所謂『正常商業運作』,
攞埋收埋不少人地血汗錢.
相信他會另謀地方, 再展他的欺詐商法'
即如他的公司, 整完一間又再整另一間.
換名換不停繼續為騙人.
做住宅按揭竟然唔找正正經經的銀行做而去搵放債公司,只有紀錄不良的人士才會走這條路。
早在癲佬被釘契時已有街坊計到他一月淨利息要還~4萬多,佢仲用三四線財務公司,利率有如大耳窿,利叠利,今回死硬!
L3層 R47;
R46 Rent Out
dino246 发表于 2013-1-8 14:40
俾人告當食生菜!

強 !!!!!!!!!!
  好心啦 :
N月前癲佬已經冇錢入油, 老婆一早要排 12B 小巴去旺角轉地鉄返工, 两個女同外母乸已經.....你哋都幾"背"
哦, 多謝報料
執達吏先生要拖車,唔駛先入滿油啩???