大角嘴  港灣豪庭 #mhvlive

樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

很無良啊。
潘焯鴻仲試都唔考(睇怕考都會肥),用晒啲時間去拉倒屋苑計劃中的節能工程項目,詳情睇
http://www.mhvlive.com/forum.php ... 2879&extra=&page=19
他真得閒。

潘焯鴻向機電暑反對本苑申請節能工程津貼(為了個人私慾,犧牲屋苑利益,正死賤種)揚言話已收集了55個電郵反對及15個書面反對,聲稱代表性比業主大會還高,它竟然說業主大會頂多只有60人出席,你話笑唔笑死呢?
計落潘焯鴻只有43個盲從者/幫兇(以它的皮性,電郵最少有一半發水計)它要平均花34天及1164大元才可昆到一個傻瓜落搭,不計任何流失囘頭是岸,潘焯鴻還要用上4522天(12年!)及15萬4千元才可夠5%,真該噲囉
他錢是有d, 不過是呃番來的.
時間亦有, 因無工反. 食軟飯得閒發吓謀財大夢.
不是全是盲從的. 有些是合謀揾銀.  
他早些時已與人合份開機電工程公司, 好似又係叫皓天. 不過係香港過邊.
計劃好哂, 點知財路被阻. 唔顛就有鬼!

上星期遇 PKLau,原來癲佬對佢話已收到5%授權,臭契弟,乜都造假,有收到5%授權?早就再召開大會啦,一味死充,難為 PkLau 信佢,唔怪得癲佬日日打電話話 PKLau 未夠班!3520户,5%係幾多,咁都唔識計?係咪港灣人黎架?癲佬咁易攞到咩?叫佢照下鏡啦
海龙 发表于 2012-5-9 16:19
他錢是有d, 不過是呃番來的.
時間亦有, 因無工反. 食軟飯得閒發吓謀財大夢.
不是全是盲從的. 有些是合謀揾 ...

癲佬呃過人同佢夾份開公司啦,以前一座姓譚,唔洗講,譚先生卒之走夾唔頭
Singasing 发表于 2012-5-9 18:19
上是期遇 PKLau,原來癲佬對佢話已收到5%授權,臭契弟,乜都造假,有收到5%授權?早就再召開大會啦,一味死 ...

肥仔其食政治飯竟然咁天真信潘焯鴻的吹牛,可能內心太想借這隻癲狗去剷除法團中的政敵,今次肥仔其註定無運行
我記得Singasing話pkLau自己 Up話情願王加盈留在西分區喎!佢都係低低哋,但未至於分唔到癲佬奸D定…總之,pkLau 都唔係好人啦,講畀咁多街坊聽話癲佬入西分區,講過又唔肯認,又係契弟一名。
正如癲佬狗噏:肥仔pkLau 唔夠班…但佢肥仔唔係懵哂,話到尾,肥仔劉伯琪都係碩士,癲佬口水流晒啦,唔整佢至怪哩! PKLau 只不過是民建联一隻棋子仔,如果癲佬刷到鞋,又有民建联大哥大肯保佢, pkLau 冇say架,碩士又點,佢咁嘅欵,去邊揾到幾皮野一個月?表叔同佢種票種到千七,仲多過蔡小瘋,心足啦,仲敢出声?不過,老实講,癲佬起唔到肥仔飛脚啦,癲佬人又老,錢又冇,遲早老婆走埋佬,癲佬跪地民建联都唔會要啦,尤其民政處己經寫死佢,癲佬,癲佬,係咸蛋,冇得翻身喇!