大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

有街坊啱啱報料話"好黑心"見當值实Q 唔洗人拍咭都比人入港灣, 佢即刻報警, 搞到实Q從此只做替工 ....
又係那個誣告隣居的許心,次次都係這班搞屎棍

登錄/註冊後可看大圖
嗰個CS都係唔洗恨囉,畀左N次機會佢都大開中門,N次見佢攝住門任人出入,又唔幫推B車C9同買餸返嘅亞婆,懶到出汁…本有機會返N座做座頭CS(仲好可能管業有人撑佢添)但“好黑心”搞到報警咁大件事,佢冇得返身啦。講開又講,港灣的確治安差,尤其每次開大會都有癲佬,笨豬,好黑心同佢老公果班人搗亂同搞搞震,全西九屋苑,林鄭同民政署有晒記錄啦,呢班正人渣垃圾。
果邊有人出文批評港灣保安服務。
預咗啦。連李氏力場都話頂唔順建築材料漲價,果個三四判癲佬仲有得撈?佢只好日日作料話管業唔掂,法團唔掂,想推倒法團自己上大撈油水。成日話自己囉到5%,如果係真嘅早就開咗特別大會啦!唔知癲佬要食軟飯食到幾時,陰公,两個女仲咁細,冇計,癲佬成日話 Teresa 係姑婆,做姑婆好過嫁佢呢個地踎,前世修到
批評保安?他們強要保安唔鎖天台門,任他們去別座天台“睇煙花”,自己住那座却不去,明係搗蛋,這群港灣壞人,可以不埋啦。
供應食物商加價加到在報價單上寫“照價加20%”,做小型建築的朋友不敢接大單,同時怕建築材料漲價太快;生意確難做,就算是正苦復建公屋、居屋,也不可能再有人在建築界再賺大錢了。
癲佬不嬲對人不對事, 就算對屋苑有利, 也會反轉黎唱.
佢又唔住係天台層;
乘機亂插攞彩爭人氣.
到而家零點5%都攞唔到
腦殘潘焯鴻當大家儍仔,324業主大會因人數不足流會,佢都可以老作到咁

登錄/註冊後可看大圖
不是以官方公布為準?