大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

水蛇春咁長,亞茂都知係潘顛狗熊寫啦
正一臭契弟,唔敢出自己名, feed 乜鬼  feed... feed 佢食 k 啦,騎刼?佢唔想咩?佢想騎刼银行攞千幾萬 似D
預咗…呢個無賴有乜做唔出?手指指篤住個亞婆媽人,正一有爺生冇乸養人渣、地踎。毛小姐出選,呢隻扒街唔抹黑先怪哩!今晚毛小姐又做訪問,怕佢又去搗亂,無恥癲狗
"降低門檻"畀果個臭契弟顛佬潘狗鴻差脚入港灣?
跳唔過門檻就話知佢仆街啦
臭契弟顛佬潘唔止腦殘原來仲發瘟

先前清潔再招標臭契弟顛佬潘媽法團媽到開晒巷,而家佢入咗大批LED燈貨 竟然要法團再招標 ? 唔知佢食乜大?  

搞笑癲佬
潘焯鴻口口聲聲話毛孟靜自2008年起搞佢,但它思覺失調地在2010年1月投票贊成毛孟靜為管委委員

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

結論:思覺失調- 極可能;大話連篇- 一定係
有一樣野我想知,因為聽到好幾個版本:到底是否癲佬帶領毛小姐入港灣?到底是否癲佬引領毛小姐入法團?到底邊個係人?邊個係鬼?
2008年潘焯鴻親自上公民黨灣仔總部邀請毛孟靜幫手為港灣爭取平台權益,故十分買力為毛孟靜出選九覀立法局議席,但其居心實要毛孟靜幫它在法團造勢,但被拒絕,因它下錯注又收唔番d投資,故進行報復,一搞就四年了。324業主大會它竟然誓神劈願話佢無搵過公民黨仲話人地威迫它入黨(事實它一早已自動獻身仲黐到人地實一實搏出鏡),此物體本性最叻顛倒黑白,講大話唔眨眼又唔滴汗,妖!

有相為證(2008年7月31日信報第十頁),睇佢又點狡辯(烈日下仲帶埋個女出哩,大打親情牌,一貫的無良及虛偽)它一定會說相片被photoshop左或者當時係被毛孟靜欺騙

登錄/註冊後可看大圖
收到,講得好清楚,亞厘加多
又一次證明,人本性惡,要後天培養才會变善良、明理、自愛。肯定潘顛狗缺乏正常家庭教育才會引至今天成N無人仕:無恥,無能,無道,無品,無德,無行……
dino246 发表于 2012-8-29 12:11
潘焯鴻死心不息在共黨報上抹黑毛孟靜

登錄/註冊後可看大圖

俾大家睇下個恥樣

登錄/註冊後可看大圖