大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

自稱無党派,佢好想選架,奈何冇銀,上次民建联跣到佢直,但可以剛剛攞番三千蚊訂,今次五萬喎,每個候選人人强馬壯,財雄勢大,如果佢又跑包尾咪連一個崩都冇  
想保住五萬要拿到幾多%票架?
好似min5%, 但如何計出這5%, no idea...
知道區選, 候選人之後還可每張選票取得$12
不只是有冇銀問題,立會候選人要有區議員提名之外,最少要得二萬票才可算勝出
我記得好似20萬票喎
要15個區議員提名,地踎點會認識15個區議員?就算認識,明知佢咁爛,呢15個區議員亦未必會提佢名 。
果然有難度。
就算佢又暗地舔民建联、pk劉屁股,以前開會就話過料畀你癲佬借機搗亂者,而家…人家冇理由畀機會癲佬分薄自已票源? 。
潘焯鴻又彈港灣治安差,唔知各位街坊點睇?知唔知所謂撬鎖事件在那座發生?又有無自己或鄰居遇上相似事件?

登錄/註冊後可看大圖

今天是潘焯鴻的第1516天惡搞
冚世界都知啦!呢班 mook 咀,又搞搞震,連亞婆都識問:有冇搞錯,有咁多對鞋放喺門口都撬門?個賊狼胎啲喎?八個單位,爆唔到你點解唔爆另一家?到底呢個“好黑心老公”想玩乜?抑或佢又聽從癲佬吩咐搞埋一份?欠街債想呃保險?呃管理公司替佢免費裝鉄閘? 以前從街坊口中得知佢曾經恐嚇屋苑經理:"我揾百零二百個湖南仔落黎搞掂你…" 成班爛鬼,分分鐘重案組而家起緊佢底,到時佢喺49樓跳落福利街都唔掂!