大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

77 大會,佢仲會黎搞嘢 ? 笨豬上星期唔幫佢派街招,乞授權書,係想跳船?抑或老婆要佢返歸買餸?湊B ?
癲狗超衰格,叫警察拉佢啦。
潘卓鴻在29/6派發的傳單
本來七一是熱話題, 但不值有人的無恥. 不吐不快!
讓我分析一下:
潘着紅為人奸險陰毒. 小氣愛出風頭.
他的所謂"授權票被失踨". 以他的性格, 他定會暗暗地向ICAC告發.
好讓ICAC設計拿証據即場拉人.  又點揚出來俾人有所警惕.
皆因他知不是事實, 而是他的抹黑.
而數年來他想謀主席位, 一直因他人格低賤, 及被人看出他有歪心;
給他的授權票, 也只是少數的人被他矇騙.
以他過往處心積慮的用不同公司鬧出欠薪水醜聞, 被強制清盤...等等.
他極想做主席, 再重演他的處心積慮, 屋苑業主又奈何他呢!

於是設計抹黑, 立意煽動以謀不知就裡的人給他的遊離票.
各位要明眼看人看事, 不要被人矇騙.
說得對。如有“授權書失踪”佢絕早派了街招,點會等到大會前一星期才派?佢亦早會報了lCAC。無恥。

佢申請NG0撥款原來係用嚟印抹黑街招同養女、養老婆

聽講高官落區佢有發表意見。
博新班子唔知佢個名咁臭。
你唔知啫,林鄭同長下巴曾德成早知佢個名臭過屎坑。
博上鏡就真   乜個人渣想充做住屯門定深水埗劏房居民咩
潘焯鴻狗上瓦坑一條路,存心一味抹黑法團及毛孟靜,竟然口出廢言話港灣這樣差那樣差要政府出手干預(白癡到痹)又話毛孟靜僭建,狗唔搭八,結果鬍鬚曾一於唔睬條癲狗