大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

dino246大佬,据知堅料話癲佬博盡殺入西分區做區議員,周圍擦鞋,唎屁股,你那張“民政處的澄清”最好寄翻畀癲佬 Email 給那些人,因為是那些人以為癲佬有料,係佢哋,會批癲佬入西分區架,快手D啦,否則,“死”好多人架!
多謝, 證實咁啱皓天設計 (及皓天工程有限公司)位於相同地址.
2012-02-15 還招請 室內設計.  大話精大話連篇, 其實更想垃多d装修工程合約.

皓天- sky design 之Facebook 簡介

我們提供室內設計服務 ,會根據每位客人的個別設計形象需要,工程預算和工程進度表作為基礎。
加入 Facebook        2011-11-19
地點        香港九龍大角咀通洲街131號宜利大廈8樓

聯絡電話        23919973
電子郵件        skydesignhk dot yahoo.com.hk
網址        http://www dot sky-engltd dot com
以下是皓天的網上招聘:-

大角咀聘請室內設計助理
職責: 繪圖協助監管工程,文書處理

資歷: 學歷不拘; 一般粵語; 一般普通話; 一般英語; 懂讀寫中文; 懂閱讀英文; 懂PhotoShop; 懂AutoCad; 刻苦耐勞,守時,有禮貌,團隊精神,有耐性,懂3D繒圖,有經驗優先

待遇: 每月$6,500 - $9,000 上午11時至下午9時, 每週工作6天

申請須知:求職者可致電90344645與陳先生聯絡

Singasing, 首先糾正一些錯誤concept, 覀分區不是什麼區議會,層次低好多,只由民政處委任,今次食C潘焯鴻民政處都屈,你話佢有無運行啦?
奇怪,皓天新開那時有人特意去查删,唔見癲佬潘個名喎。唉,那時街坊冇諗到癲佬潘原來早知自己個名臭。。。。。
dino246:你第一日識癲佬潘?個個学你咁醒就知啫;我親見梁平寬在椰皇撻佢張两頁紙咭片,話佢係西分區區議員…癲佬潘會周圍撻朵,信不信由你    
皓天由2010-06至2012-02一路請人, 呃扣薪水事件2008年見報,
做過有前科, 唔知今次有無呢?
喂,大佬,唔怪得三更半夜電話响…皓天一早執咗啦,乜2012-2月仲請人咩?又開翻?
癲佬潘知道, 唔敢用真名, 知街坊唔會幫襱佢
因佢自知人衰格衰.

dino246 发表于 2012-4-25 23:16
Singasing, 首先糾正一些錯誤concept, 覀分區不是什麼區議會,層次低好多,只由民政處委任,今次食C潘焯鴻 ...

唔怪得街坊話“瞓着都畀你嚇到彈起”,保你大喇, dino246 大佬, 到底你係咪同癲佬潘一族,食乜大架?用 pat pat 諗嘢架?
dino246, 你真係得