大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

一句講晒,癲佬正死蠢,自爆做LED燈生意,以前一大套歪理,今次一鋪死直!
睇癲佬貼,笑到噴咖啡!解釋即係掩飾,講多錯多,信佢果個都一定係佢啲冇腦粉c!
自2008癲佬入法團,一向有好多街坊說癲佬想撈油水,所以做成法團分裂……今天,四年後,正正式式從癲佬口(手)漏出:佢存心要回佣!有25%咁多!癲佬呀癲佬,你唔止癲,仲好狼!
精彩! 精彩!
把癲佬自圓其說, 企圖花言愚弄屋苑業主的目的打破.

真希望能把它們印出來放在大堂讓業主看個明白!

身冇使,洗鬼咁緊張!
食C偷睇完這條THREAD後,條氣唔順,再在它的din9網加上下列恐嚇以不示弱,四十幾歲物啦,心理質素卻如此低

8. 潘焯鴻正忙碌地準備法律碩士的第二次考試,5月7日完成後將會重擊法團委員中的貪污敗類!cityU 個LLMArbDR 全部係open book exam,平時有料到考試時點需騰騰震呢?好擔心食C捱唔到畢業。另,食C又時空錯亂了,它所謂的重撃已在7.6.2008開始了,駛乜話7.5.2012又來過
白痴低B癲佬只可以呃啲無知婦孺,讀乜法律呀?考一次試?總共有幾張Paper, 你又知唔知呀?仲話係碩士,食屎就得,寫封信都狗屁不通,仲作大話自己嘅 Twin flat 1339 尺?成日作大,上庭見官你都唔敢,返歸執朱屎啦!
藍字後加上…..
2. 中科興業的LED燈已投產3年, 只有為數少於1,000個用在香港的政府和各發展商的不同地域作為效能測試試點, 並無承投任何香港的節能合約.試左一千個試點都接唔到生意,屎貨即是屎貨!人地俾潘焯鴻入股因它誇口可接到法團合約用啲屎貨
以潘焯鴻慣吹牛誇大牲格, 測試成績如有些小好評, 一定會吹捧一番. 但隻字不敢提.
心照啦. 中科興業的LED燈唔慌好嘢. 劣品到所以無測試報告. 淘寶網貨仔係咁, 有無真測試, 要佢先知

3. 中科興業的LED燈以出口歐美日為主, 並遠銷至芬蘭, 對於如果要中標就要獻上25%標價作為賄款的貪污政黨控制的法團管委會鄙視及毫無興趣.25%囘佣應該是潘焯鴻控制法團後想定的規矩,唔覺意漏左口風添
25%囘佣如是潘焯鴻做主席則另議. 他由2008年就狂想做主席謀財. 狗熊現形了.

4. 基於打擊法團委員參與圍標和製造虛假陳述達至其非法目的, 潘焯鴻早於2012年1月招標截標前已經協助廉政公署調查港灣毫庭的幾名法團委員.  基於條例保密規定, 結案前不能詳述.ICAC都就結案,到時現屆法團就自然會倒台,點解潘焯鴻還要出錢出力去打草驚蛇呢?其實還是食C老作呢?
潘焯鴻又做了傻事, 既然招標截標前已經協助廉署, 理應等廉署行動.
點解要打草驚蛇. 人家到現在還是自自在在, 顯而又是他老屈. 信佢d都死.

6. 最近有關房署的報導全內容是房署打算在LED及T5這兩個電燈節能方案外, 嘗試第三個電子牛方案, 就是在T8/T10管架上增設一個電子牛.  中科興業認識該產品, 它曾經在長江和和黃系項目測驗出現過熱和燒毀等問題, 導致測試失敗. 有LED商亦曾在港鐵彩虹站測試失敗, 原因是涉嫌用了國內生產的LED光源.  但無論如, 以T5替代品論, 用世界四大芯片廠甲級LED光源的LED管的出廠價是介乎港幣190~250元, 絕非報導說的港幣1,000元, 價格早於1年前已貼近T5套管價格. 如果有房屋署官員涉嫌貪污, 自己安排設立中介公司從中蝕價, 並將價格抬高則另議.可笑點有三:1 潘焯鴻自稱經營大陸LED,現在又踩大陸貨,精神分裂。 2 為了轉移視線,一於九唔搭八,話房署有第三方案,其實報導很清楚說明房暑唔會用LED,潘焯鴻狗up多幾次都無用,收皮啦  3 又話房暑官員貪污,拿往份報紙去ICAC報案呀!笨!
死囉! 房署物業管理總經理有190~250元LED管唔推介, 却去推介$260的火牛燈具. 咁白痴, 貪污食價, 唔怕被人炳嗎?
潘焯鴻當港灣樓主全白痴, 屈人都唔用腦. 揾鬼信咩!  註: 他說的
LED管不是他的. 他的價錢可要加上回佣25%.
為乜每次Pdf都唔見尾尾幾行?

奇怪, 我同老婆手機都睇唔到尾尾幾行, 但電腦就好清楚。
看來潘焯鴻對港灣都有一丁點貢獻,就是久不久作些笑話娛樂街坊