大角嘴  港灣豪庭 #mhvlive

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

查看: 6746|回復: 15

匿名郵件

看看那人只敢在背後造謠生非?

一早話佢只敢做啲鼠竊狗偷嘅嘢啦!試過去年2010-3-13畀住户大喝倒采,仲敢嚟!
周年大會開完後, 大家齊齊去宵夜飲杯嘢.
番嚟未瞓得着, 睇吓騙頭有乜嘢屈.

jp 發表
估計3月19日比2010年3月仲多毛恥之徒     注: 2010年3月最醜是牠! 被街坊
我當然唔去啦,  唔夠授權票又唔開會,          注: 唔知牠吠物? 牠點會有授權票.
夠授權票開會就算話哂事都唔比人發言,      注: 發言最多是牠, 更係唔夠骨頭咬.
癲佬派垃圾男X君豪應戰,一出嚟就有ロ痕友直覺咁話: 你又唔係跟 Teresa 性,包你死得!果然中哂!癲佬馬仔狗仔全部死哂,相信X君豪下次都冇面黎開會啦
癲佬缸瓦船打老虎,賠了懵佬君豪又折卒,得不贘失。上次告法團及街坊,要人24小時內向他道歉。大部份人知他白痴+低B,沒理牠,但有個別街坊覆信,親身上律師樓追問為何沒下聞…答案係個客沒要求跟進。即係話“冇蚊”,好心佢啦,次次出啲咁低庒手法,次次自巳攞假嚟丟,又出電郵去林鄭月娥及傳媒,又畀法團街坊篤爆佢嘅全部過去臭夾爛歷史,從此沒大傳媒理牠,牠又攪同扡級數的“頭條”來解散法團。昨晚律師已經一一向業户解釋,這“癈柴”從此報癈
癲佬表面扮富貴,內裏無比閉翳,建築材料未來數年一定大漲,
加上大地震,佢又心頭高,唔甘心做其小小裝修佬,
仲要投標工程項目扮大佬,咪又等人清盤多幾次啦。
癲佬,好心提吓你,做裝修佬可以養老婆,
扮大佬最終只會整日遊手好閒,靠食軟飯渡曰。

註: 係香港 癲佬個名臭哂, 數次被清盤. 建築界傳開去. 所以癲佬去大陸揾米路
佢又屈毛小姐同秘書鍾太,無聊到極,無他嘅,欠人債,2010-3-13又臭到畀人喝倒采,唔敢落平台同女玩,以前造謠的估仔畀Teresa問律師,即塲在大會踢爆晒佢D謊言,死未
大多數香港市民都不相信他是清白無辜.
虧他在爭產案中敗訴後, 還振振有辭要求捍衛司法公義,他的法律權利被奪去.
"又重申自己清白無辜,而是有人作假證供,妨礙司法公正".
不禁联想起癲佬也是一模樣. 被業主們反斥和喝倒采後, 反說業主們是毛恥之徒.
被揭一件又一件的清盤事件, 還辯說是正常商業運作. 無時無刻在他網老屈.
仲仲厚顏無稽之談, 不正正是另一個陳振聰鏡子.

陳振聰憂香港司法公正巳死
【聯合報╱記者李春/即時報導】2011.03.23 03:23 pm

香港商人陳振聰在一宗爭產案中敗訴後,致函香港特首曾蔭權、律政司司長黃仁龍及立法會議員,要求捍衛司法公義,不要令他的法律權利被奪去。

在轟動香港的已故華懋集團主席龔如心千億遺產爭奪案,商人陳振聰敗訴,正接受警方就偽造遺囑的調查。

陳振聰發表公開信,指稱有資深立法會議員勸他不要再上訴到香港的終審法院。

陳振聰信中指,一名資深立法會議員勸他放棄上訴,因為他必輸無疑,立法會議員亦不會理會他的申訴,這名議員還要他準備面對刑事審訊。

陳振聰在信中沒有透露該名資深議員是誰,但聲稱這番勸阻令他感到非常擔心及恐懼,又重申自己清白無辜,而是有人作假證供,妨礙司法公正。
原來已有網友提出同感, 見話題: 陳振聰 vs 潘焯鴻

http://www.mhvlive.com/forum.php ... &extra=page%3D1
癲佬"般"又有新搞作, 係癲佬網話要成立NGO推翻法團咁話喎(佢連NGO真正意義係乜都唔知, 一貫知小小辦代表的臭當), 又話要召開第一次NGO大會, 睇落全部幾件報名都係化身,隨即又話大會成功要幾日後搞第二次喎, 佢癲得黎真入戲,