大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Teresa

法團周年大會

癲佬"般"......可悲可悲

自2008年6月8日(法團成立後二天)發瘋後, 至今足足1004天, 癲佬不眠不休不顧妻兒以打倒法團中唔聽佢之笛的人為人生第一目標:
做d野包括:
1. 在癲佬網中以jp及無數化身出帖中傷, 24小時對住個電腦
2. 寫足洋洋數十萬字去插人, 似足文革時的紅衛兵
3. 請人在街派了二次傳單
4. 二次郵寄匿名信給港灣全體三千六百戶(同時又宣傳自已個癲佬網,露出尾巴)
5. 寫了無數投訴信給政府各部門, 各大傳媒
6. 出了十數封律師信給街坊及法團
7. 入稟土地審裁處告法團..結果虎頭蛇尾, 拖了年多後不了了之
8. 誣告街坊刑毀, 結果被法官狠批為不可信的證人

(如有掛漏, 請各位網友補充)

做了這麼多...結果如何呢? 昨晚的大會說明一切!
現今世界, 強如有飛機大炮的暴君, 做得不對也要下台, 一個小小的法團如果 做得不對可以目無法紀撐到1004天嗎?
唯一結論癲佬"般"......真係 ga

更正是 中國銀盛金融信貨控股有限公司
China Yinsheng finance (holding) limited
jb話七月又一年. 樓價升了, 所以三按变二按.
如果唔係三按供息都供到氣咳.
9.    2009-1-11 下午在平台指罵Teresa(當時委員)两母女。
10.  2010-2-28晚上在惠康走廊指罵Teresa两母女,繼而飛撲用手機攝錄二人、掟短片上網說Teresa刑毁、報假案。
11:  2010年尾,癲佬在地產網放盆賣樓,給街坊看到,牠竟癩皮地說清潔工人偷拍他家及由其電腦偷取相片。
屋企內裏照片擺上網售賣樓, 被人揭穿不認, 仲屈屋苑清潔工人拍照.  
清潔工人入屋是要他開門才可入屋. 边有機會拍照.  癲佬已【癲】入膏肓.

12. 2008年尾誣告街坊刑毀佢架車, 指証某某數人. 某某有不在港灣証據.
      警方查過車塲錄影. 並無起訴街坊任何一人.   懷疑他在外被花(或自花),
      回港灣報假案. 亦不排除與被清盤有關, 但jp卻完全無透露於警方,
      以助警方查案. 玩陰毒: 隱藏私惡, 要抹黑街坊. 明知不能入罪,
      揾警方煩下你都好.
13. 自己屋企魚死掉, 也屈街坊落毒. 教育家有教無類, 癲佬"般"有屈無類.
  唯一結論癲佬"般"......真係癲ga

人渣連人家90歲的媽媽也辱罵,難怪差佬都話佢冇品。昨晚所見,新人上台,四個舊人退出,無論怎樣演譯,可以話有人辭官,有人戀棧,無論如何,絕對不是癲佬所講癩死唔走。最後請加上:
14. 2011-3-16 又一次向法團出信誹謗,又寄匿名傳單抵毁毛小姐收取恒基20萬
山米:請改以上#

呢件港灣大垃圾,可以不理啦,今曰遇見一民見亂街坊都話怕咗癲佬只有破壞,對港灣毫無建設,可憐虫
1005日後, 癲佬"般"得番幾個物以類聚的死士:
食屎米*, 黃狗^, 癲乸#, 醉貓, 死完要再死, 痴膏,設計垃圾筒的清潔男
小貓三四隻, 可憐
* 契家婆
^可能閃左
#生完仔可能無咁癲
黄9唔閃真係博拉啦,怕癲佬要用佢的電腦經驗作奸犯科…仲唔走就洗定8月15啦癲乸後生遙遙二年幾揾唔到工做,生個B都好過三更半夜喺大角咀道两頭遊,專蒲麥記。癲佬今日又話要申請NGO去對付法團…其係笑死冇命賠
我一d都唔覺yellow dog醒, 係就唔駛轉行剪9毛–
真係唔明好好地做電腦要做到執粒,嗰間9鋪掂就唔會頂手畀嗰個懵懵吓嘅c9啦,c9可憐到再出錢請人做那個9網都唔知黄9識造…分分鐘唔知點蝕哂,喊都無謂