大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 19858|回復: 61

法團周年大會

現在還欠13人,請各位幫幫忙,而家落樓出席。多謝,拜托…
恭賀法團周年大會成功召開:
王嘉盈冧莊當選主席;
趙宝琴冧莊當選秘書;
関偉達冧莊當選司庫。*2
最令人意外嘅係余培育係票王!*1
(註*1:事实證明:多啲笑容係好啲!)
(註*2:預料)
最後,謹此向趟光荣先生致謝,感謝他對法團工作的熱誠。
恭喜法團周年大會成功召開.
有人出$1.40一封信, 想大會不成功.
出小小錢, 就想攪煽動. 孤寒鬼.
知道這人是揀人而派, 因為我知有數人無收到.
多謝各方好友支持,大會完滿結束。
那九等人渣派那垃圾男*x君豪應戰,只有當選委員之十份一票。正白痴,一出嚟就話覺得現在法團唔妥,即時在坐有人話:唔妥你仲嚟,博乜?癲佬以為可以攪分化?去年联同癲乸個佬,加埋食屎米入到會塲派傳單造謠,畀業户喝倒采到面懵懵,而家推垃圾男出嚟做炮灰,卒之全軍盡墨,死到渣都冇。等我放長双眼睇佢出年出乜招?
*垃圾男x君豪在一次業户大會与癲佬結盟:大吵大鬧話“我要投標做清潔,點解唔畀我…”法團對清潔公司嘅要求係,例如:要已開業、正式註冊十年以上,有工人N個…他連公司也未成立,但卒之流會。浪費大量人力物力,今回他醜個夠本,好嘢
出年出セ招?唔係嗎?佢出年都畀人封屋啦;三按二層樓加二車位才按到百壹萬;四按银鼎,一年後更加要自行上網賣樓千一萬(法例規定有二按者不能自行放盆賣樓),由$110萬到$1100萬,好搞笑,好明顯…你估佢唔係欠人一屁股債咩?佢出年仲有得留低?輸乜都得
垃圾男衰在冇自知,自己有幾多料都蒙查查,記得有一次佢嚟列席法團會議,會還未開,我只坐着,什麽也沒說他便指着我:乜呢個委員咁冇禮貌。司馬超之心,想搗亂啫,你都等多陣先啦,等個會開左先屈人啦,咁低B,癲佬收啲馬原來係咁嘅“呢”亞茂都知結果如何喇。老实講,今晚醜嘅又唔係癲佬,癲佬最叻推人去做“媒”搞搗亂,垃圾男沒自知而丟面,自招,活該
大會完滿結束。
的確,當人感到危機時,並非全部人都有能力解决,癲佬臨近破產,仍攪攪震,用個九班律師發信給法團,同用匿名傳單派入個別街坊信箱,大肆抹黑…好心佢啦,两個女咁細,作為負責嘅男人,巳經要靠老婆養,還不留些小錢給女兒作教育費…咖喱朱嫁到個咁嘅無料,無責任心嘅癲佬真係前世修到…