大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻見報啦!!!

癲狗成班都屬“門口狗種”,一如那“死4”一樣,有人柴台就脚軟。癲狗在屋苑頻道會議直播永遠搶咪,豬噏到三更半夜都唔肯收ロ,但知道是記者來電就自己即刻收線,身有屎,死雞撑,門口狗,聽到記者即刻脚軟
以前他作故仔話有記者訪問他,
結果被人踢破自編自導.
哈哈哈哈,你仲記得,人渣作料冇譜到話:要保護記者,所以唔講得係邊個記者。。。。。想番起黎都差D笑到跌落床
不如我地又同東方聯絡下,睇下有咩可以幫手。
去啦,我舉脚撑你
我舉埋手.
癲狗回覆 :

此外,本報日前報道油尖旺大角咀北區候選人潘焯鴻,涉嫌違規在網頁使用發展局局長林鄭月娥的肖像宣傳,潘焯鴻昨致電本報澄清,指當日收不到本報電話查詢,並非沒有回覆,又強調有關網頁是個人用途,與選舉無關,該幅合照是他在○八年就港灣豪庭公共空間問題與林局長會面時拍攝,已放在網上多時,無意暗示對方支持他參選,不認為有關做法違反任何選舉法例,亦並非因擔心違法才將照片換走。他已將該照片重新放上網,以示自己沒有違規。

超低能 ! 牠話唔係就唔係,牠咪威過陳法官
狗蠢冇药医!冇違法?點解知道有人投訴即刻改咗幾日、但之後又放返去?第日大把時間,慢慢同陳官解釋啦

牠在那裏答?
唔係嗎?佢咁君真就唔會走佬300幾萬,畀人强制清盤三次…黄狗間狗鋪唔畀佢貼海報啦!,唔止錢債,癲狗周街欠嘅“債”係唔會還嘅!