大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
查看: 7305|回復: 24

有人係狗鴻綱寫咗 D 咁嘅嘢

原來... 潘氏那麼不受歡迎影片,

多謝 "人在做" 提供多條關於本區候選人的連結:
http://www.mhv.hk/discuz/viewthr ... extra=page%3D1

從其中一條連結中留意到以下題為 "港灣豪庭委員潘焯鴻 出醜記二:被業戶齊聲喝倒采的精彩絕倫片段" 片段:
http://www.youtube.com/watch?v=6ngQLE8cY_0feature=related

影片可能是2010年3月拍攝的, 不算新, 但對我而言十分新鮮, 反正是我第一次看, 而2010年3月我還未搬進這裡, 沒幸出席大會.

影片中疑似潘生在大會中要求持授權票人士披露授權來源, 一直有留意 JP 在這裡言論的朋友應不會對如此提問感到陌生.

令人覺得有趣既係: 影片所見, 多名與會人士似乎對疑似潘生言行非常不滿! 這個情況顯然與這論壇裡多個網名 (只係多個網名, 其實有幾多人?! 只有身為網主既潘生自己最清楚) 齊聲支持潘氏形成相當大既對比!!  

最正嘅係 :  

令人覺得有趣既係: 影片所見, 多名與會人士似乎對疑似潘生言行非常不滿! 這個情況顯然與這論壇裡多個網名 (只係多個網名, 其實有幾多人?! 只有身為網主既潘生自己最清楚) 齊聲支持潘氏形成相當大既對比!!  
居然有反對聲音 !

化身跟住回 : newnew - 即使四大天王,唔喺自己地頭當然唔受歡迎,好佩服潘生咁勇直闖公文袋陣地。

攪笑!普通人都睇穿牠的手法!真屎!仲要死撐!

"  多個網名 (只係多個網名, 其實有幾多人?! 只有身為網主既潘生自己最清楚) 齊聲支持潘氏形成相當大既對比!!  "
低B!佢D臭屎上庭咪會爆晒出黎囉!洗乜咁早爆?驚冇機會
這邊歡迎癲狗及其化身及其小貓三四隻的癲廢粉絲踩場
該樓主回:

唔敢講果次業主大會是否什麼 "公文袋陣地", 反正又冇證冇據.
從影片只能得到以下結論:  潘氏在那次業主大會中, 相當不受多名與會者歡迎, 這現場景象與這論壇中多個網名的近乎一致支持潘氏之言論可說是相映成趣
有網民放樓主回覆後更聲稱

" 你估個個都係尋日先搬入黎住既咩
若要人不知, 唔好太低B... "
Four4 稱 :  
... 呢班疑似業戶好正架...只要有人出去講野就"靴"聲四起,唔係得潘焯鴻係到講時咁架..我想出去都被佢地嚇返埋位..驚驚...

該樓主回:

點解叫人地 "疑似業戶"?  影片中疑似潘氏都有質疑另一與會人士是否業主...  
那次業主會議任何人都可進入會場嗎?  不會那麼兒戲吧?!
再者, 影片另一有趣之處係: 疑似潘氏好像覺得授權票有問題, 針對授權票要求提供甚麼分佈資料, 但他也說自己亦手持幾十張授權票!!!  假如潘氏手持足夠多數授權票, 他還會要求提供甚麼授權票分佈資料嗎?!  因此有理由相信他不滿的不是授權票制度, 只是不滿別人所持授權票比自己還多!  這種不滿可以理解, 但不應用大會時間去宣洩.
攪笑,超攪笑唔知邊個點紅點綠軍師點佢出D咁屎貼
人家有授權入場佢話兒戲,自己唔夠人地嘅多又賴地硬,佢同癲狗一齊唱双黄果個麻甩夠唔係業主啦,仲敢噏話人兒戲入場,正死蠢