大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

有冇人知哩 D 不知道所謂既 title 係咩

唔通被迫賣埋棚金牙資助個食C低B的抹黑搗亂行動
似喇, 我見佢外母乸皺晒眉, 背都曲晒去買餸, 只有一大梱菜,個樣憂爆, 好慘。好似金牙變銀牙喎。
其实唔想講佢外母乸咁多,佢外母乸仲踎响舊馬鞍山門口凑細女放学果陣大唱法團, 有個女嫁個做20幾億生意嘅癲佬,但又當佢工人咁洗,買餸, 凑放学…佢前世修到。唔係銀牙,好似又改咗啦。
我朋友月入只有五萬元, 都請痱傭.
假如有20幾億生意, 點止請一個都請唔起,
要外母乸粗勞呀?  幾拾多歲嗱. 無錢就無得講囉.
月入五萬,政府已當是中產。
嘩! 20幾億, 豈不是超低b富豪.
低b到以為呃到人信佢有20幾億生意; 會擁佢拍佢.
它週不時癲想, 都叫佢記得食藥嗱!

Updated Ranking 2012 for London South Bank University : 113.
http://www.britishunited.net/201 ... E57QCFeRU4godRRkAkw

佢間咁屎既野雞不提也罷,升三級、二級都屎到冇人有,何况佢吹啫,亞茂會信佢真係讀咗幾年?
有一点, 我相信佢對法律認識多過我,
尤其是灰色地帶.
佢識你係亞茂