大角嘴  港灣豪庭 #mhvlive

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

查看: 9822|回復: 21

潘焯鴻 - 前言不對後語

明明話將一半新酬捐出來,未選到己經改口供,(雖然有前科) ,唔知會唔會有野再改呢?
據我推測,原因可能有兩個。
1/ 吹牛
2/ 違反選舉條例 - 想買票
無論如何,都唔應該比票牠!
1/ 吹牛,代表人格有問題,得個 "吹"字,基本上,牠選舉前所作出既承諾,全部可以當無事!
2/ 如果屬於第二類 - 違反選舉條例, 更加代表牠無腦!唔稔清楚 check 清楚 , 胡亂咁做,又點會做好哩份工 !

總結 : 選牠是 "超錯" !
擺明有賄選之嫌,踩哂界啦,九成九開左快勞
老實講,未選前又唔見牠咁有善心去捐錢,依家要參選就話捐,好明顯就係買票的不道德手法!
人渣中的人渣,想做議員?發夢啦!
一定要選我做特首.
農夫參選前有做捐錢, 2008年 捐三佰萬海洋公園, 2009年和2010年再捐贈多次.
高層農夫當選造福三歲到九十歲…  我一定選你!
相反,那讀大學 First Hon 白痴,唔識計數的建築師,今次死直!

咁,你要講埋捐咗比 "雷曼兄弟" 陰公!
Singasing 发表于 2011-10-18 22:55
高層農夫當選造福三歲到九十歲…  我一定選你!
相反,那讀大學 First Hon 白痴,唔識計數的建築 ...

first Hon ???你都信!!!
建築師??? 佢都唔敢充啦,佢吹佢係建築工程師wor, 結構工程師,土木工程師,機電工程師就聽得多,建築工程師真係第一次聽
白痴癲佬中文屎,英文渣,所有接觸過的街坊都知啦!街坊傳過佢D中文電郵,白字連篇,英文文法自作…小學六年級都唔會有佢D錯處,重提佢自認的學歷,明益佢,等佢出醜、献世啫!