大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

我的得救見證 - 葉浩賢弟兄 2007-04-08

信主仍墮萬惡深淵?亞門
信主,冇得救?奇,主的裁判!
6月28日舉行之區議會會議討論有關“加強旺角及大角咀區社區警政,增加社區聯絡點及簽到簿”議程,警方錯誤地向會議報告港灣法團反對擺放社區探訪簿,與事實完全相反,當日出席的區議員劉柏祺自己也是港灣住戶竟然事後沒有向法團跟進澄清反而向潘焯鴻報料想利用此廢柴攻擊毛孟靜及王嘉盈,不出所料潘焯鴻指使爪牙葉浩賢在7月7日業主大會上叫囂以此事指控法團。成班正人渣

登錄/註冊後可看大圖
警方出啲咁嘅錯?真係死得人喎?查唔出原因咩?會唔會係pk劉自己代表港灣先有咁嘅誤會?(試過12号小巴加價,運輸署寫信畀蔡小瘋,以為佢代表港灣…成班民建聯粒声唔出,主席又食死貓。)一定要揾出源頭才能水落石出?早早已話Pk劉唔係好人,民建聯、蛇鼠一窩,每次高鉄開會,嗰個蔡小瘋次次都好似笨豬咁搞啲居民嘈生晒要賠償,冇一次開得成會
剛剛的業主大會(十月廿日)又見葉浩賢出來搗亂,但見他瘦骨嶙峋,神態囂張,十足食了薬物!猛話法團無張貼財務報告,其實大大份放在茶几上的快勞中,讓業戶可以舒服地坐在沙發上慢慢睇。葉浩賢真是含血噴人,正食屎偽教徒,同潘焯鴻物以類聚。
新搬來的都知每座樓下大堂有成份報告.
葉浩賢是舊街坊, 又點會唔知.
不過"人巨"地不嬲屈人抹黑, 無個樣都講到有; 仲鍾意引經亂up數據
蝦唔清楚d人, 以為"人巨"地有料, buy "人巨".
咁咪得米囉!
查實"人巨"地正一過街老鼠, 乞人憎!
有街坊問你哋班法團人係咪個個食咗啞药丶抑或發啞漲?為乜任班人渣生屈唔出声?仲畀那個同PkLAU好老友嘅女人屈主席係賊,任由癲佬將lCAC与清潔標拉在一起?唉,個個在大會上有如此表現,唔怪得癲佬咁囂張。但,無論如何,好多人都睇出癲佬恨坐上台恨到發燒生屈冇貼出財政報告,其實唔抵得人家做咗咁多嘢,圖文並茂貼在告示板上,癲佬其實唔洗咁睇唔開,再遲D佢畀大耳窿追斬,一定上頭條。癲佬又有錢債官司?唔出奇,先幾個月已經有c9大大声喺穿梭(車立)話有大耳窿揾上門啦。
唔好累街坊呀。
港灣有今日,多得呢班黐線佬唔少!癲佬好明顯要威但係威唔到,一天佢成階下囚,嗰陣就威三代!癲到話毛小姐入港灣就唔見錢,告示板為主席賣廣告…好明顯的酸葡萄  
黐線架! 如果係佢做主席, 他就掉轉頭講.
出告示要表明那個出, 唔係亞猪亞狗都出得.