大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 10017|回復: 23

癲佬出選

講咗咁多日, 唔係幾覺佢D海報,剛剛街坊來電, 話佢老婆喺大角咀道見到
哈哈, 這明符其实癲雞騎上虎背, 今回睇佢點樣逐一逐一條毛嚇到甩落黎
佢認屎認屁,充大頭鬼,選舉事務處應該開"快老"啦
放工特登行左一大截大角咀道,只見喺狗舖門口一共四張。冇理由咁少,街坊話佢當年出晒粗口媽毛孟靜公民党冇人幫手,冇理由佢又係冇人幫手架?丁一一,你個偶像出選得好寒酸啫?乜你冇贊助佢咩?
講開又講,同行如敵國,冇理由王狗看狗檔,癲佬D海報會貼在其他狗鋪處,唔通佢幫王狗做二五?
冇银就唔好死充啦,咁寒酸,以為佢印左成千張潻,等我食完飯出去昅下,唔係幾信成條大角咀道只得四張!?
最 cheap 係 , 扁低別人,抬高自己,講到無人能及佢,只佢先能夠幫到選民!
哩 D 咪係低格!下九流手法!  prefer match !  cheap dog, cheap approach !

可惜,我朋友多野講,傾耐咗…两人一路昅…成條大角咀道有好幾間鋪已上門休息,行到狗鋪才見三張!第一次見佢棚牙咁白。係喎,映相前要洗牙…又係果句,佢其实係咪冇乜政網,唔通又黎愛護小動物果套?真搞笑,明係逐臭之夫,連海報都貼在臭豆付鋪隔鄰!
係喎,似曾相識,踩低人話自已勁、自已xxx勁,真係 cheap 到嘔。剛才放工遇到前民建联業委,我戲曰:癲佬幫你地做卧底,想黎分薄主席D票喎!佢話:講笑好啦,佢話劉伯祺唔夠班,日日打電話黎叫人換過一個…而家係人都怕左佢,佢梗係獨立,無党派啦;係鬼都怕左佢
small fry  魚"無" 行開喇, 啋佢都傻!
癲佬貼街招應該好熟手啦,點解出選要貼自己海報反而貼得咁c縮,寒酸成咁,港灣街坊乜假都畀你丟晒;怕輸就唔好選啦,費事第日結果醜到無面見人、會畀人笑成世架!
仲有呀,成晚蒲呢邊網,仲一晚作咁多網名,想夾理你啲同道一齊黎?好心你米啦,你蒲左呢邊咁耐,我地醒左你好多喇,你都應該學到唔少野啦,尤其毛小姐啲英文,明益你架!勸你不如正正经经部署下仲好啦,不過如果驚出醜,勸你都係早啲退選仲穩陣喇!