大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
返回列表 發新帖回復
樓主: Shit_Coffee

營業額 vs 營利

低B白痴癲佬慣常技倆,死充又無腦,會計部計唔到一個月幾百工人人工?佢食乜大?畀我用 Excel 乜都計到?佢嘅拍擋係三沙,佢咪又係三沙,死充話自己係工程師,正大炮地踎!
癲佬經常講大話,仲懶醒加入很多枝節增加可信度,弊在佢無記性,結果經常出現兩個板本自打嘴巴
走工人數自辨板本一,2011年5月

登錄/註冊後可看大圖

走工人數自辨板本二,2010年2月向全世界出電郵

本人擁有股權的公司在2008年10~11期間揭發一間名為雄英的工程公司的詐騙行為,
期後在處理時引起一個虛構的欠薪要脅事件,事件後涉案的部份人士失蹤或在逃.
整件事在案發後已立即由本人擁有股權的公司送交警方軍裝及商業罪案調查科調查,
由於證據鮮明而案件涉及大規模人士(包括工人)和巨額金錢的詐騙行為,
故自2009年8月起已提升到旺角警區重案組第三隊進行調查和處理.
案件現在仍在調查中而見到xxx經各渠道代表已失蹤的雄英公司負責人羅明德說三道四並企圖影響案情,
故本人將向有關警方報告並要求警方調查已失蹤的雄英公司負責人羅明德與xxx是否串謀防礙司法公正.
本人特此代表本人擁有股權的公司聲名從未欠薪,而亦每次即時處理下判的欠薪事件,
至於總項目工程額超過5億元的海洋公園擴建工程的由雄英公司負責人羅明德虛構的300萬欠薪要脅事件是屬於集體詐騙的刑事罪行,本人擁有股權的公司和法國寶嘉布依格聯營公司亦因需要依照勞務法例代失蹤的雄英繳付全數"虛構的欠薪"而成為受害者並正按照法律框架進行追討.(並附下列文件)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
喂,如果你真係咁醒就唔會比人走數!活該!
亞茂才會信牠被走數!
就算係,都係走小數,佢報大數,所以咪畀人淋佢架車囉!
佢嘅大作,一向水蛇春咁長,合夥人一定有合同啦,點會拉唔到人,真係畀人走數,癲佬唔刮佢出黎先怪,洗日日個 pat pat 黐住電腦作料+當“黑”啦?!
佢作古好嘢, 公司由雄英变志誠.
認真唔誠實, 仲車一手帶大人地.
佢入行最多是1994.
公司人物全不同, 大話連篇.
25 歲入行?唔畀佢 17 歲入行咩?係喎,佢外國讀大學…
係呀,聽過街坊話佢寫自己17歲入行 讀咩大學
推一推