大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻 Jason Poon 係自己網站的化身

LSR 都係
癲佬參選,知驚唔敢再用正身抹黑,化身將空群而出,正豬兜
仲有化身  加入comment 在 港灣豪庭賤男潘焯鴻做唔到主席後 惡搞全版: http://www.youtube.com/watch?v=8QhS0N1dWdc   和其他youtube.

五個月未有comments, 突然一星期內有三個. 你揾到幾多個?

Good Coffee ; 但可能都係葉浩賢的化身
tvb
imac
iphone
seanjean
bombmehk
bombmewife
射手
newnew  - under investigation
ceiling
三姑

三姑 :  
發帖: 173 (0)
線上: 31(時)
誕生: 2007-7-25
登入: 2011-9-30

總結 :
四年在線三十一個鐘,發173帖,只識得支持潘焯鴻有關夢話 !
tvb
imac
iphone
seanjean
bombmehk
bombmewife
射手
ceiling
三姑
LSR
Freddy
記得好清楚,喺舊網,Freddy1, Freddy2 已經成日嚟整我地啦!
tvb
imac
iphone
seanjean
bombmehk
bombmewife
射手
ceiling
三姑
LSR
Freddy
Uncle4  ; 原因跟三姑一樣,在線三小時,發 51 帖,大部份支持潘狗加 bungee - good coffee
幾肯定  good coffee 係癲佬化身,由於種種不明原因, bungee 搬回港灣誤入魔道,两人共同 使用;如uncle 4也一樣,這是我觀察的收穫。
早在法團前期火併時,你們不是已知癲佬用黄狗個電郵出貼投票咩?簽名Antony 吖嗎, first hon 的癲佬一下子露底。。。。。仲有孫醉貓不是委員又盜用老婆電郵在晚上投票撑癲佬,誰不知与老婆日間在寫字樓出電郵及所說相反,又露底!他們蛇鼠一窩,盜用別人户口是慣用技倆,singasing 不是每次提起被癲佬盜用他的後備户口都好火滾嗎?記得早在 Singasing 出現前,已有住户走向委員投訴癲佬在牠網盜用網友户口嗎?

我覺得 good coffee 係 葉浩賢 - bungee 。佢回歸後幾乎未用過 bungee 出帖,但換黎一件 good coffee 。仲有 bungee 最叻係做 research ,經常 post d 報紙文章 , 依傢件 good coffee 又係做 research 好出色 ! 淨係識跟人口水尾!假裝中立!