大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻 Jason Poon 係自己網站的化身

Re Fendi:
我也見到那欠債還錢的貼紙,通常欠債還錢的街招是A4手寫的,癲佬今次用電腦打字印上貼紙,太專業了,相信這欠債還錢的貼紙話美孚第六座亞乜水欠錢又係超低B之作,真正人物係港灣第六座呼之欲出相信那班低B搞手只是改了美孚,名明天的欠債還錢的貼紙內容一定是一樣試想一想:美孚六座居民欠錢,債主會貼黎大角咀北?癲佬,你簡直係超級白痴!咁嘅預告,你一定輸到直!

今天是:
美孚第六期 XXX
死仆街, 温州佬
走數, 欠債唔還.

明天是:
港灣第六座 XXX
死仆街, xxx
走數, 欠債唔還.

癲佬, 你簡直係超級白痴!
仲貼喺執左笠果間女服鋪x彩....邊個會咁清楚

衷心感激, 我一定投王嘉盈.
絕不認同癲佬的所作所為, 不向惡勢力低頭
今日潘狗和葉浩賢一定好忙! D化身全部失蹤,癩佬網直到現在,只得十五侗 posts,唔認係化身都唔得,
梗係去晒貼追債街招啦,等等,等等,等等啦,就黎浦頭啦
全曰共十九帖!good coffee + LSR 共4帖,點解?可能 D 電腦壤咗?又或者用唔到寬頻?得番部 iphone!怪唔知得成日話要香港寬頻!
原來癩佬 blog 都無 update ! 會唔會比人拉咗?
極有可能,睇佢報D  quali 笑死人:authorized signatory....2008~維權召集人…,南岸 first hon....英文屎、中文渣、揾鬼信。而家梗係畀人的返差館,查緊佢個臭底
再一般次證明,LSR, newnew, good coffee  係 D 化身,一係就全部失蹤,一係就你回下我,我回下你!
9:55pm  8 Oct .
剛剛回家,見到化身係公園外圍掛僅 banner, 上網 check check, 唔見 D 化身 login , 再一次證明 good coffee 係化身 .
分析得好好.
不似潘狗熊話你有(做毁車)就有.
之後知衰話收番