大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻 Jason Poon 係自己網站的化身

嗱嗱嗱,uncle 4 今曰又出黎吹水,之前又唔見浦頭,oldpooh 發 5 帖,從未試過。點解?心照啦!
癲佬點會收手?癲佬點會停止吹噓自己?除了(化身)自詡誇張外,Admin 要小心佢又黎“黑”過!9-30晚“黑”完,昨晚(2号)又“黑”過!小心佢日日當“黑”!
三姑啱啱係癩佬網路開咗個 topic : 還廉潔港灣 - 珍惜手上一票,掃走假正義、假民主!

真可憐,真係唔識其他話題!

癲佬喺電郵豬噏話合夥人走佢數,雷曼又走佢300萬…而家雷曼賠D錢應該收到手(所以有錢搬回宜利…又駐冊淪壇),可惜股市唔生性…卒之冇錢賠,算唔算假扮受害人?真正地盆工受佢害又點計?
選佢?港灣人好醒,冇人會聽佢支死人笛!
Shit_Coffee 发表于 2011-10-3 22:18
三姑啱啱係癩佬網路開咗個 topic : 還廉潔港灣 - 珍惜手上一票,掃走假正義、假民主!

真可憐,真係唔識 ...

嗱嗱嗱,三姑吹完,跟住 uncle 4 出黎插嘴,仲有冇 D 新 login 呢!
佢唔食药…你又跟佢癲?佢好快又過黎“黑”啦,話之佢成晚豬噏啦
good coffee 今朝去咗幫老細派傳單喎,唔怪得無 post 出啦!
講兩句之麻, good coffee 咁唔忍得,即刻出番 D post !最攪野係,D 化身 (LSR , 射手) 又即刻蒲頭!不停扮為牠加油。
食完早餐,派完傳單咪又作過囉,有部智能手機,乜都做到喇

Good Coffee ; 但可能都係葉浩賢的化身
tvb
imac
iphone
seanjean
bombmehk
bombmewife
射手
newnew  - under investigation
ceiling
三姑
LSR
Freddy
Uncle4  ; 原因跟三姑一樣,在線三小時,發 51 帖,大部份支持潘狗加 bungee - good coffee

astleychan ; 哩個仲誇張,04年 登記,在線 16句鍾,發149帖,估唔到,原來非常闗心潘狗, 通風報訊 - "5 分鐘前見"十幾個差佬"對住潘生既街招影相...續張影...." 。