大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻 Jason Poon 係自己網站的化身

巳預知癲狗冇乜好野做出黎, 11-6 一定要發動街坊去投票!
嘩!班化身死哂!今日,直到現在 11:15am, 一個post都無
Hahaha, 真奇怪,good coffe即刻出番兩個posts,我諗,三姑,LSR, uncle 4 等等好快出場!
真係好奇怪,會一齊唔得閒online!化身到極!
今早遇到劉伯祺,佢同我講“今次場仗好難打…抹黑工程已經開始…”佢話:“我上晒身啦…”原來癲佬化身全港九網站抹黑佢。我又見到大角咀道舖頭貼上 (1/8  A4 size )xxx美孚借債唔還…;這手法似曾相識。看看明天是誰欠誰債。
最奇怪是全大角咀道只有劉伯祺同民建联啲死人幡,其他癲佬啲唔見哂?唔通規例規定每人一天?
見過N次劉与他的助手每次都會收走“二拉架”,但這些直豎式死人幡真係一個迷!
你哋唔好咁純情,你哋冇見過癲佬閙司庫関生同委員Alan咩?總之,不与牠同道者,佢一定抹黑,唔會走雞。劉伯祺 唔會覺得奇怪,癲佬試過發癲功,不停打電話去民建联話劉唔夠班…現在何止抹黑佢,仲有那第四個参選秦xx呢!只不過癲佬認為佢起不了大作用,冇嘥咁多子彈啫!我也見到那欠債還錢的貼紙,通常欠債還錢的街招是A4手寫的,癲佬今次用電腦打字印上貼紙,太專業了,相信這欠債還錢的貼紙話美孚第六座亞乜水欠錢又係超低B之作,真正人物係港灣第六座…呼之欲出…相信那班低B搞手只是改了美孚,人名…....  (......下接)
明天的欠債還錢的貼紙內容一定是一樣…試想一想:美孚六座居民欠錢,債主會貼黎大角咀北?癲佬,你簡直係超級白痴!咁嘅預告,你一定輸到直!
癲佬又玩貼街招話人欠債,佢似欠人債多D喎,白痴低B佬,咁搞法,等天收。
等我試下發天地綫先…
Fendi, 畀我老婆十個叻