大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻 Jason Poon 係自己網站的化身

我估嗰班屎坑三姑,馬伕,門口狗…一定係去晒腦震盪…献屎橋…唔敢見記者,又連電話都唔敢聽…會係乜橋?梗又係老作,集体老作,集体老屈
行動組真係身手敏捷啊
uncle 4 reply to acpfung1 : 攻民狗收聲喇!呢度唔歡迎你地,香港唔歡迎你地班賣港狗賊!去菲律賓喇,亞基樂最歡迎你地。

哩個網名,唔夠人講就 講 D 咁既說話  - cheap doggie poon!
衰咗仲死雞撑?成班門口狗,冇隻有腦。有種、夠ト就成條 THREAD delete 咗仲味唔洗出醜囉!開壇唔準人上黎講嘢?全港九你癲狗網是獨一無二;如果再唔夠人駁,索性執咗個壇啦,笨!
呢隻癲狗又係成日講風水、拜神嘅,仲話四月受洗笑死街坊啦。家中再擺滿天神佛都救佢唔到啦,作孽太深,不如試下開壇作法,睇下你夠唔夠道行自救
我咁大個人都未見過咁唔知醜又小家既動物!經常用 d 網名讚自己!
人渣係畜生,狗娘養的人渣畜生

你估潘狗街唔想delete丫。不過牠暪騙緊d白癡粉絲牠會所謂"海納百川",依加如露出真面目,分分鐘得牠一支弓派傳單,就蓋v囉
唔delete得,唯有出化身死撐
今曰 D 化身收哂皮,點解?