大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: TKT

癲佬潘賊佬試沙煲 2011-9-8

嘩,Dino246, 佩服 , 佩服,我只聽過,未“見過”真跡,向街坊證實這確是警局給 Teresa的信,未請教;有機會一齊吹水。
癲佬真係(火羅)爆,今早見到、拍左,但唔識掟上黎。如果佢自己係老板,早就收起啦。今日下面浩天休息,冇人看鋪,點睇都冇人理!
映人相唔犯法,所以癲佬屢次映委員丶街坊掟上網再抹黑,只有他造謠丶亂噏,却不給外人加上意見。好在有人醒,反拍癲佬,否則,好似我咁永遠是丁一一,被牠蒙蔽。眼見浩天紙皮箱,好似在向路人說:癲佬自討沒趣,自暴其醜!
各位街坊,你地行過浩天瞄下,睇下有冇同感?
Kwun Tong Magistrate: 陳仲衡(Johnny Chan)裁判官於2010年1月28日-

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

通常一對一口同鼻ngau的case,只要一方找到一個所謂中立證人法官一定會信,這次癲佬搵左個癲乸一齊陷害個街坊竟然敗訴,原因衰在癲佬無食藥語無倫次結果自毀長城,又一奸計落空,活該
癲佬連同那所謂證人,都屈唔到街坊!呢個人渣地踎好快一定有天收佢!
Singasing 发表于 2011-9-13 12:32
映人相唔犯法,所以癲佬屢次映委員丶街坊掟上網再抹黑,只有他造謠丶亂噏,却不給外人加上意見。好在有人醒 ...

影浩天紙皮箱唔犯法吖?

http://www.mhvlive.com/forum.php ... 7459&fromuid=16
癲佬不眠不休以打倒法團中唔聽佢之笛的人為人生第一目標:
做d野包括:
1. 在癲佬網中以jp及無數化身出帖中傷, 24小時對住個電腦
2. 自己屋企魚死掉, 也屈街坊落毒. 教育家有教無類, 癲佬"般"有屈無類.
3. 寫足洋洋數十萬字去插人, 似足文革時的紅衛兵
4. 請人在街派了二次誹謗傳單
5. 三次或以上開法團會時大吵大閙,閙到主席喊還拍枱媽人為乜喊
6. 二次郵寄匿名信給港灣全體三千六百戶(造謠同時又宣傳自已個癲佬網,露出尾巴)
7. 寫了無數莫需有投訴信給政府各部門, 各大傳媒, 做謠、抹黑法團及委員
8. 出了十數封無喱頭律師信給街坊及法團,街坊想跟進卻因莫財叫律師唔好答
9. 入稟土地審裁處告法團..結果因自知理虧又莫財故虎頭蛇尾, 拖了年多後不了了之
10. 2008年尾誣告街坊刑毀佢架車(其實係工程走人數被人尋仇), 指証街坊某某數人. 某某有不在港灣証據. 警方查過車塲錄影. 並無起訴街坊任何一人.   懷疑他在外被花(或自花), 回港灣報假案. 亦不排除與被清盤有關, 但癲佬潘卻完全無透露於警方, 以助警方查案. 玩陰毒: 隱藏私惡, 要抹黑街坊. 明知不能入罪,揾警方煩下你都好.
11. 2009-1-11 下午在平台指罵Teresa(當時委員)两母女。
12. 2009-1-16晚上在屋苑範圍內及一支燈柱上貼上誹謗二位街坊的單張, 再指使黃9報管業,當保安員清除屋苑範圍內的單張時聯同二名走9拍片並擲上youtube加鹽加醋,同時又將一張完美無瑕的單張scan上癲佬網, 自編自導自演都無你咁好氣!
13.2009-4-18垃圾潘+垃圾箱設計x君豪在EGM特別會議大搗亂,引致流會,浪費屋苑資源,無啦啦嘥咗幾萬銀。
14.  2009-7-15誣告街坊刑毀, 結果被法官(Johnny Chan)狠批為不可信的證人
15.          2010-2-28晚上在惠康走廊指罵Teresa两母女,繼而飛撲用手機攝錄二人、掟短片上網說Teresa刑毁、報假案。
16.  2010-10,一日打50幾個電話騷擾主席+三個委員
17.         2010年尾,癲佬在地產網放盆賣樓,給街坊看到,牠竟癩皮地說清潔工人偷拍他家及由其電腦偷取相片。(網上搜尋結果http://s848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/)
18. 2011-3-16 又一次向法團出信誹謗,又寄匿名傳單抵毁毛小姐收取恒基20萬。
19. 2011-4-11 再度連續二天唔知醜聯同傻佬笨豬在早上人流最多時當街派造謠傳單去抹黑法團(今次無$買郵票或請人代勞), 結果, 2011-4-14法團會議上沒有一位出席業戶受到造謠傳單影響, 又枉作小人白費心機啦,正白痴
20. 2011年5月第三次郵寄匿名抹黑信給港灣全體三千六百戶(同時又宣傳自已個所謂籌備成立中的政府註冊的非政治組織,狗屁不通)
21. 2011-6-7在最低工资住户諮詢大會意圖搗亂(http://www.mhvlive.com/forum.php ... d=645&extra=&page=1
22. 2011年九月八日聯同數名男女再次在街頭派發誹謗傳單(想造謠又怕死,結果在傳單尾寫明不保證內容真確,露出狐狸精尾巴)
23. 2011年九月十四至十五日間,將上述造謠傳單再郵寄至全苑三千多戶,死心不息,不過無人so此癲人
吓,又嚟過? 明天要check信箱。
剛与街坊食完飯,講下講下、佢話癲佬屈街坊刑毀上庭時話佢自己無宗教信仰,一年後,佢喺Blog寫佢係天主教xxxxx,原來一年後信了天主教仍會做這些瘋子行為 may God bless him!
唔係每户都有。癲佬窮到燶仲要死撑,牠沒有寄給所有住户,地址是用手寫,佢想試下看看我哋邊個係邊個癲佬,冇銀就唔好攪咁多啦,你個垃圾箱仲係得三張授權,唔好話你又係玩緊野,係都冇所謂,自由社會,好多街坊等緊睇你枝旗幾時同劉八棋拍住上。。。。。報名要爽D手啦,袋定$3000去呀,快,快,快
無人搔癲佬? 有你哋
無住户騷佢, 係真嘅, 點解我扮懵先前唔寫出黎?
前2日開箱, 有住户看到"郵資已付"那郵件,即時在大堂大罵癲佬又攪攪震....
如此看來, 癲佬及其党羽不願接受事实 (Sept.8至今只有3張授權)除派街招外, 還要郵寄.....
那麽, 快快報名區選,睇下你幾有"食力"