大角嘴  港灣豪庭 #mhvlive

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

樓主: TKT

癲佬潘賊佬試沙煲 2011-9-8

癲佬而家係學緊亞差彈結他:窮到燶,窮到燶,窮到燶…
佢係怕畀人告,到時自己又無錢賠…
同佢一齊派街招果班冇腦怪,又會肯出錢出力嘅?但係唔敢出名
如 Singasing 所講,初初癲佬有咁多人以為佢正常,為乜搞到而家咁?欠人周身債,下年三四月樓價跌,三四按續唔到約,走路條數都唔掂!老婆又老,女又細…外母咁老,重死充自已八億生意,要外母乸賣報紙,買餸…認真可憐
http://www.mhvlive.com/forum.php ... &extra=page%3D1
選擇一個朋友,就是選擇一種生活模式。做一個怎樣的人,就交到怎樣朋友。好朋友能夠讓自己的人生具有光彩。
同佢一齊派街招果班冇腦怪,又會肯出錢出力嘅?但係唔敢出名
初初癲佬有咁多人以為佢正常

每個成年人都要為他自自己的行為負責, 癲佬欠債, 還一世也還不完
癲佬臭史,講十日也講不完,應網友之要求,晏小小會再寫清楚去年那癲佬如何發癲,試圖用手機拍攝,但其实想用手機拍打我母

我在舊網寫得好清楚,可惜有份負責舊網那街坊却給癲佬“派人嚇窒”,“ 卒之個(舊)網畀人夾生整死”;那兒搜集了很多癲佬的惡行及他數次被人清盤的資料。。。。2010-2-28晚,我与母晚飯後再去千色買手袋,那癲佬潘与三男一女在我前面(惠康走廊)一直罵我,當時我因為一直看着惠康走廊牆上的廣告而沒留意他們;反而是母親叫我看看為何那人一面指着我,一面罵…他罵我癲婆,我反罵他癲佬,他便立刻拿出手機,飛樸走過來,一面攝錄,同時罵我媽說:叫你個女唔好做咁多陰質嘢,跑到我們面前時,他還用手指指着我母太陽穴重覆:
“叫你個女唔好做咁多陰質嘢…”他的三男友人見他如此,立即四散走人,癲佬与我糾纏了數分鐘(就是你們以為是互拍那數分鐘),他那女友人走回來用力把他拉走…我那時才有時間報警。
說來猶有餘悸,明白當天那两警察為何要開六槍打低那道友,癲佬冇食药可以如此瘋狂,那道友被射六槍仍見他在枱床上掙扎…瘋子之瘋,確是難以理解
昨日己逝,明天是謎;忘記那不快事,約定你,我們中秋大吃。
癲佬潘點攞佢自認嘅 First Hon ? 莫非又係做假?揾日要查下。冚世界都知外牆是小業主自己負責,何謂毒契?佢D招數似足表叔所講:尋釁滋事!

不要怕. 天在看!
心眼壞的人多不好收塲!
哈哈,今晚才聽到有個街坊話:“吓,原來佢個係亞婆手機冇拍照功能?還以為他們互拍呢!而家才明白點解警察看過癲佬手機那片後話癲佬(超級)無品!”