大角嘴  港灣豪庭 #mhvlive

樓主: Teresa

癲佬撻朶

My God, 潘生又一口氣作了1899字, 病情又反覆了
唔係嗎, 又黎過? 請你哋那些維權小組組員提吓佢,記得食葯啦,唔好日日賊喊捉賊,屈人呢, 屈人路,仲想攪分化,下下話管理處有人向佢通風,信佢?揸兜啦?
今次薛友德搞得大左的啦, 癲佬呢集出街, 佢從此又可以出外周圍呃呃騙騙.以前佢一座五楼個老友,無啦啦畀癲佬拉佢落水,入股佢間癲佬公司,卒之一座五F老友走夾唔抖,大家明啦,仲暗啞底,声都唔敢声.
而家既然有街坊提出陳皮鴨的故事,不如我們就每人一電郵給港台薛友德:
“陳振聰做鴨成功,举世無双,請問閣下可否替陳振聰做個專訪,讓我們小市民能一睹其真貌,及瞭解其真正成功之道.”
你一定係好少用Microsoft WORD啦,你可以用 它幫你 check 下一篇文章有幾多字…我諗癲佬由第一日步署要找港台做訪問果陣就開始作料…一味老屈,相信以後會有更多C9被騙….
陳卿 发表于 2011-2-16 14:17
狂妄症又發作, 又唔記得食药.

Teresa封電郵(畧為修改虛空位):

多謝卿卿
精神科 notes:   全中

Delusion of reference (什麼事都和他有關)
delusion of being spied, delusion of persecution (被害妄想)
delusion of influence, delusion of grandeur (自我浮誇), feeling of being singled out, somatic delusion.
港台鏗鏘集監制薛友德先生決定做鴕鳥 - 一於當睇唔到我個電郵
我話老貓燒鬚再變縮頭烏龜至真
今次出醜,睇情形要從此“收山”啦!