大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: 海龙

潘焯鴻真的為港灣豪庭平台維權嗎?

未計外面,淨係港灣佢已經抹黑十數位鄰居,佢想個名唔臭,維有繼續出名再出醜,惡性循環
有人講佢癲佬潘個名臭通西九,而且到現在好多屋苑有自己網嘅都知道港灣有個咁嘅臭裝修、地盤老鼠想盡辦法撈油水。癲佬潘如果搬去第度,冇法團會收佢;除非佢癲佬潘買新樓盤。但係,新樓盤佢癲佬潘又買唔起,舊樓盤?佢不如賴死喺港灣,咁就大家都頭痕
買新樓?先還一二三四按吧。
你新黎架?佢三月到期,所以併死攪大龙鳳,如果仲未揾到加按,佢等跳樓,因為港灣樓價跌,佢住港灣足足九年,两單位+两車位,只供得百一萬。不過有傳佢可能入西分區當區議員,如果係真,佢分分鐘咸魚翻生,借呢個區議員銜頭周圍呃呃騙騙,尤其佢個女聖瑪琍啲C9…到時“死”更多人!
慘嘅! 係有純情街坊被佢騙倒.
舉腳贊成法團最近積極澄清抹黑內容及嚴厲譴責抹黑行為,拒絕潘焯鴻繼續蒙騙大眾!
希望抹黑行為到此為止
一日潘焯鴻將上位法團為生存的第一目的,一日它都會繼續抹黑
以前以為偶然的誤會。直到目睹那群爛人在最低工資諮詢會搗亂便知道這潘癲難搞。要他“不再抹黑”當然是非常主觀意願,因他在外名声差,他只剩下在港灣才可“掠水”。你們人人有正職,他冇工開,可以天天趴文、作料,你們如何有那麼多時間回應?而且,他用港灣乂壇出信,而港灣乂壇又非個人,次次回他?嘥氣。