大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
返回列表 發新帖回復
樓主: dino246

促搬豬紅「瘋癲停止」

唔係嗎?又嚟?不過,如街坊話,佢冇工開,日日化身對住個電腦,預左佢係咁架啦
癲佬般豬紅拒絕停止瘋癲,又有新作:
癲佬潘最新搞笑之作.pdf (365.94 KB, 下載次數: 12)

聽聞佢知道葉劉為太古城居民向太古大班發炮, 又想找葉劉幫拖, 點知人地話無case幫唔到, 死纏難打都無用, 唯有自已出屎招, 正廢柴
乜地址係宜利大厦八樓B,
卓辰, 嘉辰, 先鋒, China technology, Avatar 等被清盤公司都係個度喎.
以上等等公司聽聞換咗新地址.
幾時又变咗個網公司?  真唔真?
報假地址唔通又是癲佬話嘅【正常生意手法】.
等我天日去睇下先
如地址是假的, 又公司不是正式的.
會當是無聊信文處理. 去垃圾箱處.
原來癲佬+垃圾筒設計C做出嚟嘅成績係咁不過,相信信纸係真嘅,果“劈”招牌Logo就好明顯似派街招,一張張畀人放飛機劈落地