大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 7810|回復: 15

促搬豬紅「瘋癲停止」

那Sob連两個女人仔都搞唔掂,一陣又話主席出選区議員,而家又估毛小姐,总之有殺錯,冇放過;如果我係毛小姐或主席,一于趁勢出選,反正從政者一定會被那些無聊人生安白造中傷而家連立立亂都唔要佢,明知佢反骨,只有破壞冇建設,佢支死人笛只有隻笨朱聽啫
有街坊話那癫佬化身 Bombmehk 係癫佬喺2008年成立法團喺陣用來試法團人,睇吓有冇人知係佢…癫佬真低B其实畀人昅咗咁耐都唔知
仲有乜乜咖啡,乜乜豆,佢唔會有乜大作為,只會日日對住幾個電腦、手機,出貼造謡生非;唔洗理佢,癲狗入窮巷,預咗佢係咁啦,除咗一次又一次派傳單,化身喺癫佬網狂吠,仲識做乜?
出風頭啫, 用毛孟靜個名, 夠响!
睇過佢傳單, 真係癫架!
搬豬紅又係癲佬網放屁, 今次叫: 公民黨毛孟靜 放過美孚班居民啦!
直頭侮辱美孚居民的智慧, 當人傻瓜。
我也來一句:
經常掛在嘴邊的無黨派人士,高票當選的前法團委員,維權小組(已解散多時)召集人, NGO創辦人等等...搬豬紅, 放過我地啦!
豬红,狗鴻,放過黄狗,又自來笨豬,一群畜牲,蛇鼠一窩,由牠吧
真係癲到冇药医,水蛇膥咁長,原友想晒佢高票當選早知今日,何必當初,只怪佢一早太急進要一人獨大的行為,招來委員不满。啲貼寫到黑白顛倒,可憐。不過唔再寫法圍狗男女,狗匪,九人…而寫公民党八嘍囉就係一大有創意改進
街坊話佢又有新動作,俾左信法團喎.
用個死物“論壇”搞搞震,以論壇之名,要求乜乜物物喎…有種嘅就出正自己個名啦,大概太清楚佢個名太臭,只有搞破壞而毫無建設