大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 35879|回復: 94

JxPx被追九百萬按掲欠款的原因

多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 13 人參與投票

投票已經結束

48.00% (12)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
12.00% (3)
40.00% (10)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
曰本地踎豬,抵你折墮!
回復

咖哩豬正低B豬,明知自己老公靠唔住、識得分契就唔好畀佢綑綁式二三四按啦;如果集中銀両淨供佢自己名下果層G,仲有翻啲揸拿,而家…唉,乜都係天意,咖哩豬不單沒阻止佢老公啲不良行為及不斷搗亂法團會議…佢係幫兇、仲一而再同癲佬潘喺平台撩交嗌,任意欺凌街坊老弱,抵佢瞓街
回復

話佢係幫兇都唔過份,癲潘啲衰野佢最清楚,唔阻反而幫埋一份
回復

两公婆都欠一屁股債,大額、細額…一連幾年畀人告、出入地方法院、高院多過我搭火車…好奇怪,有街坊有預感,第一次見癲佬就已經感覺佢會坐監,一門两杰…杰達達監躉,唔怪得街坊仲話佢個大女會黐線,唔係咒佢,真係預感
回復

天譴
回復

老婆搞出來的,唔關佢事

用老婆名登記咁多空売公司....佢老婆梗係上身啦

鬼叫佢老婆食碗面, 反碗底: 用公司投標料畀癲佬...穿櫃統? 下場係咁架
回復

佢老婆梗有份,
唔通有人逼佢簽名.
佢老婆諗住佢會拆掂,
呃得第一單,  呃二,三,四單变得是理所當然.
所以簽完再簽. 她又怎能話無份呢!
回復

最賤就係两公婆喺平台當着個大女,指着我大罵…噏三噏四;如此身教,佢個女長大後會变乜人?希望佢信奉嘅天主會帶領佢返正途 ,唔好學佢嘅下等父母,拍檔出黎呃呃騙騙,大小通吃。
回復

哦,八億生意、成功男人後面嘅女人原來係咁
回復