大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

JxPx被追九百萬按掲欠款的原因

癲佬去年4月才受洗,受洗之後仍大話不絕,為两個女?真心為两個女就唔會上至90,下至6歲都被佢指罵,陰質招出盡,癲佬至死不悟,今世唔報,小心報喺两個女身上!
回復

一早已估他造假契、博大霧,因他有前科:連開會時的議程他也曾造假;否則大白鯊二按不會只借两月便急急追回借數?睇嚟,最多比佢一月時限,冇錢還便入冊。
回復

顛佬潘借用1300呎來吹捧自已富貴, 因為港景峰 1300呎樓價是要二千萬左右. 租的也要每月三萬以上.
他港灣豪庭兩個單位賣出的價還不夠, 差數佰萬元.  天主教徒是不會說謊的.
回復

吓?我未瞓醒 ,你想話:
癲佬潘 = 天主教徒;
天主教徒 = 唔講大話;
so,
癲佬潘 = 唔講大話 ?

但我話:
癲佬潘 = 講大話;
天主教徒 = 唔講大話;
so,
癲佬潘 =不是天主教徒 !

回復

深信大多教徒是善心, 誠實的.
只有少數別有用心的人, 加入教會是為謀求私利.
癲佬潘顯然是少數那種. 從他賣樓, 法團會議, 區選(揾美小女拉票)等劣行為,
新樓按短暫被追數...等等都足已証明他心術不正. 我們又怎能相信這個「偽」教徒呢.
港景峰 1300呎事件再次暴露出他的劣根性.

PS. 相反, 癲佬潘是專講大話
回復

癲佬氣勢已盡,皆因“好事”做盡;看樣子,冚家似要瞓街!三萬一月?就算二萬他也付不起?地產冧,香港、深圳…鬧河沙海沙起樓有問題,看來他想食粥也難!唉,天意!
回復

儘管癲佬潘吹噓自己每年生意額20億或8億也好,竟然唔住九肚山獨立屋或九龍站真豪宅,奇!又說什麼自己是建築界,打電話去電台說如何如何請不到建築工人,他甚至替仙踪岩做小小裝修也做不好,被告上法庭…自2007起,两公婆已被人不斷告上法庭,這不是天意,這是他存心欺詐,呃騙的結果。單獨是港灣售樓事件,他又一次欺詐,只告他欠債已經是便宜了他!
回復

佢死好彩選唔到區議員,否則今次肯定被傳媒廣泛報導!

登錄/註冊後可看大圖
回復

天網灰灰,2013-3月,癲佬潘被大白鯊財務逐出港灣,佢下塲會更淒慘,留意即將上場下集。
回復

2010-3-13 癲佬潘在業主大會被全体業主喝倒采;2013-3-12 被官判.....
頭尾足足三年,癲佬潘同是衰在三月,好邪!
回復