大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: 海龙

嘉辰, 卓辰, Avatar...等被人強制性清盤見光後, 潘焯鴻要另外用唔同公司名繼續掠水!

冇油癲佬不能自行, 要 ,,
街坊話癲佬以前只用Cash,“從不用credit card” ,, 原來不良借貸紀錄,所以按揭要用三四線財務公司,放債公司

那些放債公司,正有牌大耳窿,癲潘想揾佢地笨,自尋絲路

唔係呱?老公一年做20億生意,老婆要搭小巴?
多謝網友提示, 我攪錯, 多個零.
座號           恆生估值       欠華資財務
G                7,950,000     5,237,600
F                6,150,000     3,876,100
合共         14,100,000     9,113,700  餘  4,986,300
就算走佬, 仲有近五百萬元揸手.
財務公司可以按盡七成, 若已 9,000,000/14,000,000=0.643; 都係六成四. 加按亦是好漢!
介紹畀佢知領達財務可以"已按物業亦可申請", 和"貸款額高達樓宇估值之7成".
CG「任你點按」物業貸款      http://www.creditgain.com.hk/CGF/pl.html
本人認為佢不會斷供, 只是一時皓天工程未有大水魚.
君不見佢其他公司都有官司纏身. 相信佢已經註冊緊新公司謀揾大錢.
有無人知佢間LED燈公司嘅名? 據佢講就銷售至歐州. 可以先收錢, 貨不到. 歐州點會告到香港呢!
又一條水路. 深信佢是一時呃轉不靈, 不要冀望過高.
我都要叫:唔係呱?3G5值7.9M?
港灣最大單位814'都冇7.9M咁貴,你一定查錯,試下HSBC先至掟上黎啦。
畀人告條數唔係咁計,如果係,佢癲佬早就攞咗D錢再呃多幾單大野啦,仲同債主打來打去(官司),你估佢真係讀法律想攞經驗  
大哥, 畀你睇下HSBC 估值

座號         恆生估值              HSBC估值         
3G5        7,950,000              6,120,000      
3F5        6,150,000              4,260,000      

差一大截

即係話: 賣得出千一萬都得個吉
我就唔同睇法, 照計佢癲佬呃埋呃埋都唔小.
衰在佢錢多, 早些年擺在"以百萬計"係雷曼度和到澳門賭.
結果黑心錢得來容易, 使得亦快.
但我相信賊船還有釘, 同死橋照用呃錢.
記得佢還專登去北京睇奥運. 那時我問過,
機票同酒店都上漲好多.  結果無錢無去到.
到佢入冊時我先始信. 否則佢得閒又會亂發律師信畀人.
佢曾經發過十多封嚇人!
衰在佢錢多

係 Partner D 錢, 係工人 D 血汗錢, 唔係 佢 D 錢,  唔 好搞錯!