大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: 海龙

嘉辰, 卓辰, Avatar...等被人強制性清盤見光後, 潘焯鴻要另外用唔同公司名繼續掠水!

丁一一 发表于 2013-1-6 16:42
癲佬潘咁鍾意用8字,乜佢計唔到佢用8或9都死直咩?仲教人風水朮數?

仲有 13
查過網上, 東方日報確有報導.
http://orientaldaily.on.cc/cnt/finance/20121221/00202_077.html   
如攞到多過樓價款, 我都要錢唔要樓.
買個間重有賺.
俾人告當食生菜!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
惡有惡報…惡報在即,两個女點呢?咖哩豬早知癲佬衰到貼地,曾告誡法團委員千萬不要加佢老公入法團,為乜咁失策,懂得分契、但却一起供樓呢?而家一鑊撓起,成家瞓街?
週身債,唔怪之得佢發夢都想控制法團去撈番啲油水。
原來…所以牠自己掟上地產網賣两片爛鬼“高層農地”1100萭啦
今回認真凄惨!
我認為陳卿講得啱, 加埋成9仟萬.
佢個兩間當佢有2仟萬. 走佬後仲有好多剩.
佢個幾間公司仔都係慣走數, 走得好過癮.
睇佢法庭戰績就知佢不停掠水. 奸人當道!
屋苑佢都想揾番啲油水, 不過被法團阻住.

唔知間財務點計數, 畀佢咁多按揭, 傻更更!
實無錢攞, 收定樓. 顛佬就攞住尾數有排嘆!
好過你地打工仔, 死捱夜捱, 連層樓未供完.
唔明,我計佢就冇錢落袋,埋單得個吉!就算你計條數啱,佢都買唔到樓,因為銀行界個 Database 已經寫花晒佢個臭名,佢只可租屋住,你哋以後睇实個“爛租客”網啦,包佢網上有名!
你信唔信奸人兩公婆信教?  教友們要小心提防!
2012/2/25申請加入教会, 2012/4月7領洗,  係漆咸道南125號玫瑰堂.

無非為個女讀書揾學校舖路.  以他的黑壞心腸, 點配呀?

佢個名臭啫, 佢可以用外母個名. 寫番張授權書. 咁米又再嚟!
再唔啱, 揾人入股, 又可以整多間公司.
你諗諗, 佢整咁多間公司, 間間有屎. 好明顯是呃錢.