大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

及時雨三按只可拿到六成嘅價佰壹萬
2009年正是被清盤初期, 是時候揾及時雨救急
還有2010年呢.
潘焯鴻搞的所謂"一戶一責成信"很快就收皮了,造謠了四年慘無巿場,屎即是
因為0N9山果單野,佢D狗仔,馬仔,個個都知癲佬冇料到,一味話告乜告物,原來係大隻講、仲自稱讀法律,明明仲老千,一味死充,如果仲有狗仔,馬仔仲未知死而仲死黐住癲佬,一定損失惨重 ,到時個個要學癲佬,再按樓、甚至賣樓黎打官司,死未
皆因他所作的事是誹謗
難已令人信佢, 一個大話蓋令一個大話
極盡扭典作大又使人發笑
發那不倫不類的律師信
誇大那一天的建築專業試
誇口話開豎琴店又被人踢破是所謂義工者
告誡潘焯鴻Ten Commandments之一: 'You shall not bear false witness against your neighbor.'
唔知有冇睇錯,見到一隻企鵝咁嘅物体,成舊蕃薯咁…乜癲佬肥咗咁多?起碼30磅!唔知有冇睇錯  
佢嘅面相似有橫財,不過係財來財去,到頭來人財两空那種。
你想講乜?你估佢去澳門玩两手贏咗抑或雷曼還返畀佢地盆工人啲血汗錢?
呢排靜左啲,唔通又度緊啲屎橋?
或者攪緊雷曼嘢