大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

嘿,剛剛回家,遇到樓下C9告知癲佬網轉了版面:冇哂主席,Teresa同毛小姐的 Video ,佢估癲佬要向NGo有関部門申請要錢,所以CUT晒…唉,佢仲話親眼見癲佬外母乸同两個穿白色校服女兒,排排坐在馬鞍山地下 唔係親見都唔信咁話…借NGo之名用納稅人之錢養家,醜死
用亞公錢養佢屋企?

" 我說油費太貴,你說瑞典更貴;我說瑞典公路不收費,你說日本收費;我說日本工資高,你說俄國也不高;我說俄國有全民醫保,你說印度沒有醫保;我說印度沒強拆,你說伊拉克還挨炸;我說伊拉克有自由,你說朝鮮更無自由;我說朝鮮有公租房,你說阿富汗還住山洞;我說阿富汗人有選舉,你說選舉不能當飯吃;我說選票和吃飯一樣都是權利,你說再囉嗦我整死你!”

無語
街坊今早有無見到潘焯鴻及一個阿婆在12B站派傳單?
阿婆? $28都出唔起要用外母乸

無知,無恥,無能 的癲狗, 我只見今早牠巳被剪
有C9 對我講, 癲狗周圍叫人 fax 授權書畀佢, 仲話讀法律, 讀屎便似D
dino246 发表于 2012-6-11 17:24
潘焯鴻又搞事

登錄/註冊後可看大圖

潘焯鴻的非法抹黑橫額已被政府部門依法拆除!

登錄/註冊後可看大圖
dino246 发表于 2012-6-11 17:24
潘焯鴻又搞事

潘焯鴻又搞事

登錄/註冊後可看大圖

潘焯鴻的非法抹黑橫額已被政府部門依法拆除!

登錄/註冊後可看大圖
那臭契弟又用政府錢寄垃圾入我地郵箱  
又屈人唔見左授權書,次次開會搞亂檔、又話授權書不合法, 點解佢仲要人畀啲唔合法嘅授權書佢?白痴
Quote〝潘焯鴻的非法抹黑橫額已被政府部門依法拆除!〞

早應這樣做