大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

現在才看到癲佬話人似龜婆…安排飯局!不如話佢自己似龜公多啲啦,佢有四個老中青女人喺佢屋企,似足龜公嘈朱花。等朱花大咗同佢還債翻身啦。
丁一一 发表于 2012-4-29 20:20
好明顯,潘癲佬已是强弩之未,不單是經濟出現問題,精神亦錯亂得很,一連出两貼,抹黑對頭,看吧:
"之前 ...

嘿,我查到點解潘癲佬仲屈埋現任團秘書個老公,人家係碩士工程師,癲佬恨人地D quali 恨到口水流,如果佢有,就唔洗將佢只讀一天的入門課程,講成又係建築,又係法律…讀多幾個一天入門課程,第日區選就可以撻朵撻到自己係通材
身冇使,洗鬼咁緊張!
周身屎,嘈朱花,揾亞差
25%,呢隻癲狗,狼過華秀!
罵人子,罵人媽,呢隻癲狗,抵你折墮 !
一向不讚同人身攻擊,現在看來,我好落伍。原來癲佬野心咁大,法團一定要重拳出擊, 趕癲佬出港灣。
丁一一 发表于 2012-5-1 19:55
嘿,我查到點解潘癲佬仲屈埋現任團秘書個老公,人家係碩士工程師,癲佬恨人地D quali 恨到口水流,如果佢 ...

你唔講真係唔知。
dino246 发表于 2012-4-28 17:53
自08年6月7日, 法團成立的第二天,潘焯鴻就大事惡搞,出錢出力務求世界大亂自已上位,至今已1421天了。
特 ...

.....他得到了什麼呢?

終於明白潘焯鴻想得到什麼了,原來它認為做了法團阿頭屋苑所有合約都可抽佣25%,咁和味,它投放的五千小時及五萬元話無咁快就囘本,以後就引引腳收陀地啦
25%?!嘩!
唔使等佢肉赤, 五萬元也是他呃騙番來的.
冤枉錢來, 冤枉錢去!

做生意的只是求財, 講得通又或者錢小少都會算數.
唔會攪到去法庭, 仲係三番四次要上庭個隻.
曝光的已有這麽的數量, 未曝光的還不知有幾多呢
人地唔去到錢一大筆, 或好興先始會告到法庭.
所以話佢呃得狼吞虎嚥. 25%算小數, 人家打工血汗錢一樣照吞.