大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

主要業務是賣麵粉,根本與節能無關!!!

虧佢唔用腦就急不容緩講出來,
唔怪得人地話佢低B.
與牠以前出貼話 Teresa 帶亞媽做佢世界一樣 低B
你哋會好唔得閒

癲佬之五四運動
WongThasin 发表于 2012-5-8 11:26
唔明機電工程署用乜準則覆佢, 癲佬寫到好似係佢管法團咁

又引用人地話主席幾時咁大胆子。
潘焯鴻向機電暑造假,企圖要法團從新招票(retender)好讓它可以賣它的老鼠貨
它還白癡地說55封電郵加15封書信(全來歷不明)代表性比業主大會還高因為業主大會只有60人參與

登錄/註冊後可看大圖
確實是資質問題,佢亞媽生佢超低能 仲CC民政處,今回、以後真係冇運行:民政處有两個代表出席,癲佬當人家瞓咗?60人出席? 打字漏左個0 日日造假,天天發瘟,唉,可憐
惨不忍睹 佢唔認做裝修,又唔認做地盆,只揸鉄筆,唔識揸筆?佢似乎完全唔識英文信扎
1.
1.1
1.2
1.3…
戥機電署仁兄淒涼,好難明佢想噏乜,點答
.....when rental flats are very common.....don't know what is happening.....
我都唔知發生乜事
丁一一 发表于 2012-5-10 18:01
.....when rental flats are very common.....don't know what is happening.....
{:4_83 ...

他是想說rental flats多過半數,
所以2/3 x3500, 即是2333應不計數
而手揸70的(假的也罷), 即是有5.99%
70x(3500-2333)x100%
佢以自己嘅籮側是通的. 神經病!