大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

但今次單官私係針對個人喎。
對他來說是沒什麼.
兩層樓已按了, 公司亦是空心.
更無老客户, 談不上任何價值.
所以有幾多呃就呃, 別人要告, 家常便飯; 不用費心!
亞陀都激到直
乜你唔知佢舊年一連幾次畀人告…卒之又畀佢拖落去咩?
乜你唔知佢就係唔畀債主向法庭申請佢破產咩?
佢就係次次到最後関頭先還小小,一味拖、拖、拖…
債主可以强制清佢盤,佢就又係出嗰招,還小小…之後又拖幾個月;
債主今次如果申請佢破產,除非佢真係連小小都還唔到!
癲佬好多屎橋,分分鐘同人講一拍两散,大家冇着數…
仲唔明就開 Excel 計下啦 。
潘焯鴻自己名做被告在2012年有二單,都未開審,你有新料唔該益下街坊唔好只是齋up。

登錄/註冊後可看大圖

有牌大耳窿揸住搭樓契,趁樓市未㝝攞去拍賣真和味,你散佢都未散啦。
嘩,唔係嗎?你又嚟踩自已友?咁勇,不如用真名去癲佬網媽癲佬啦?癲佬成日猪噏佢都噏錯野,人哋都係分析為乜癲佬唔可以自己/畀人申請破產啫?唔通又係癲佬粉c喺你隔離、為博好感丶自己踩自已友?佢只不過寫錯年份,唔通你以為佢屈癲佬?唔好跌落地搻番沙,好幼稚!
仲有,唔係人人都都鐘意晒?,你鐘意,晒到夠啦,冇人會同你爭。
癲佬睇到笑死!無啦啦,乜散?散乜?你散?佢散?冚家?個人?我唔會理佢豬噏,二五仔,去死啦!
物以類聚,人以群分,癲佬一族,低等人也!不以為恥?等待天收!何需動氣!
對對對,先撩人者賤,仲賊叫捉賊,正瘋癲一族!