大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

同意係個人修養,絕對不是什麼有病冇病問題。癲佬大小都貪,正 cheap 精。
大家不如約埋去玫瑰堂觀禮哩!
好呀,等你公佈時間、正確地址,我帶成套正長短火去映佢全家
我也有宗教信仰,不會浪費時間在此人身上。你們拖男帶女,一大棚人去贈興可以說是上上之選,帶齊長短火去映佢更無傷大雅,又君子。玫瑰堂有邊個唔識去吖?打個電話咪知幾點囉
漆咸道南125号,今晚九點見  
咦, fit 晒我倆個食完一蚊鷄就去喇  
扮野精, 佢最識扮野, 你都信佢真的信教.?
又有多些教友受佢呃. 心腸毒的人點會吖!

晚上八點八,我同老婆食完飯去一期會所,見到3F5燈光火着,我同老婆講:唔通洗禮冇屋企人一齊出席?都係老婆醒,佢反問我:你凴乜會信佢呢?
生果日報今天專欄
Central Walk: 選舉到 毛孟靜被狂抹黑

每逢選舉,有關候選人的黑材料總是滿天飛,不過,黑材料都要分清真與假。單仁發現,近年不論是區議會或是立法會選舉,泛民政黨都被人有組織地抹黑及攻擊,例如去年區議會選舉,便忽然出現一個聲稱無黨派、由網民發起的組織「愛護香港力量」,無所不用其極利用外傭居港權事件打擊公民黨,終被揭背後「揸莊」的正是左派人士。

全天候滋擾 打消耗戰

公民黨毛孟靜昨日向單仁大呻,原來她早在 08年落敗立法會九龍西選舉後,就有人全天候、全方位「招呼」她。例如她為一個中產屋苑擔任法團委員後,有人突然印製大量單張抹黑公民黨操控法團,並自稱在立法會選舉時替她買了兩個大聲公及一支直幡,拿着幾張單據向廉政公署投訴毛漏報選舉經費。
這位奇人更不時向各大報館「報料」,要求傳媒跟進毛孟靜的「黑材料」,甚至在維基百科有關毛孟靜的生平一欄,亦巧合地被「加料」抹黑。
毛孟靜形容對方是在打消耗戰,令她要花費大量時間處理滋擾;最慘是一個謊言說上百遍,總會有人相信,令她要費唇舌解釋,「呢個人唔單止五毛咁簡單;佢咁勤力,一定係全職,有組織地做」。她說對方由 09年頭開始零星攻擊,到近期已經是有系統地發動攻勢,自己與身邊人都認為是「土共在發功」。信不信由大家,反正泛民中人就信了。
嘩,食C低B 原來是土共!