大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

明白癲佬嘅簡直係天才
.潘焯鴻陰魂不散繼續用盡方法推翻法團的節能工程為賣它的LED鋪路

登錄/註冊後可看大圖

潘焯鴻自被法團揭穿為私利而造謠後沒有收斂反而更變本加厲肆無忌憚,反映出其極端下流的性格!
它自吹吃工程飯及讀緊法律,竟然無知(或無恥!)地說不跟招標規格入的標書為合格標書(valid tender),係人都知此類標書將不被考慮(disqualified)以免有機被人出術,唔通人家想買個橙你俾條蕉人都可以嗎?特此將潘焯鴻的歪理(及屎到痹的英文)公諸於世,譲世人恥笑!
另它又再煩民政處,註定它狗世都入唔到覀分區委員會
癲狗瘋癲行為似畜牲,真冇人性。如牠能用這鍥而不捨精神追求學問,成就更大!
成就更大?

冇心機睇佢D狗屎英文,要民政署落命令要法團三日內覆佢?佢食咗K ?
呢條廢柴日日搞嘢, 咁多垃圾 dirty stuff, 做 animation 掟佢上 Youtube, 第多D人知佢專賣垃圾老鼠貨
係呀,癲佬日日出花招,有冇諗過 Disqualified 嗰間(嗰幾間?)係佢啲地踎公司,想黎港灣掠水?快啲去  company registry 查冊起底啦!
講起又似喎,就算冇癲佬潘個名,分分鐘有皓天嗰班友仔,仲有,check 下有冇性譚嘅,因為有街坊話譚生搬走之後見過佢地一齊,唔知係癲佬同佢芧根竹(借水)定抑或又氹佢落叠…checK下無防
WongThasin 发表于 2012-5-11 10:11
癲狗瘋癲行為似畜牲,真冇人性。如牠能用這鍥而不捨精神追求學問,成就更大!

真是可惜。
看到潘焯鴻4月10日在一個右派政治網站發表了下列趣史

登錄/註冊後可看大圖

潘焯鴻忘記了2008年7月30日它還在為毛孟靜站台,怕執輸,仲霸左個頭位添,見post 1
幾十歲擦鞋仔,成日晒 "Authorized signature " , 入世未深 ?
入世未深又會叫梅X聰三更半夜打電話畀王加盈,叫人讓位畀佢?正一臭契弟,其臭無比