大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

哈哈哈哈,就好似亞信屋老板申請做共產党員一樣,目的為乜?
「土共在發功」。信不信由大家,反正泛民中人就信了。
咁樣都算係土共,真係質素奇低……

土共質素低,有乜出奇,痰貫中唔係話4個遞補方案都可行咩
目的為乜?

佢爛命一條, 住屋四按又到期, 亞爺樂得每月出幾皮畀呢個又臭又爛嘅癲佬潘全天候招呼亞爺唔 Like 嘅對手, 一家便宜两家着, 睇癲佬潘幾時又會畀老天招呼全家
癲佬潘喺癲佬網又抹黑毛孟靜
丁一一 发表于 2012-4-10 18:27
癲佬潘喺癲佬網又抹黑毛孟靜

係呀,食C低B偷睇完本論壇後,知道劣行又被揭穿,立刻發揮它的本質再作數十個故仔以謊言蓋謊言,結果在它的din9網寫了一炸謊話不足噴飯有餘的搞笑嘢,現節錄如下,俾大家笑個飽:

2008年開完維權記者會無耐,毛孟靜約過潘焯鴻晚膳,大數公民黨內派系矛盾令牠在立法會選舉無人無物,
並聲稱牠是教授鄭汝石嗰邊既學術派,潘結果捐了2萬元給毛,毛說明要cash!
期後選舉當日毛的物資車爽約,潘又代毛掏腰包買衫及喇叭,又不斷在寫字樓幫毛印刷A5單張.

2008年6月12日維權小組獲得林鄭體諒對港灣平台特事特辦,毛指潘幫倒忙, 牠不是想解決事件, 而是要事件不斷升溫,毛要求潘利用維權小組從中破壞,包括帶頭去政府同恆基示威,毛會派公民黨人扮港灣苦主,當時透露王嘉盈喝望從政,管委會內許多人亦被毛點名已是公民黨隱形黨員,
牠們亦會按照毛order配合,主要目的是打擊曾蔭權管治威信,同時要求潘入黨決志.

潘堅持拒絕,亦不斷反映解決平台事件對港灣百利而無一害,結果漸漸由拉攏對象變成牠們敵人,
潘更於2009年發現王嘉盈和毛孟靜已聽命於恆基,期後更發現恆基內與牠們接洽的就是林旭華!

毛孟靜, 王嘉盈, 關偉達, 趙寶琴, 余培育, 謝蘊方等為了各自的貪慾一直出賣港灣! 並利用住在第3座的D場睇場官德偉和黑社會騷擾潘等4名委員, 及潘的家人和商業伙伴, 直到迫他們無法參與會議而停止職務.  接著, 王嘉盈和關偉達的友好清潔商就在無王管下不斷加價, 令港灣賬目由盈變虧!

牠們最嚴重的行為有兩次, 第一次在港灣停車場內用起漆水刑毀潘的汽車, 第大二次係派幾名黑社會大漢到潘的寫字樓恐嚇潘的秘書, 並用硬物損壞了寫字樓的玻璃門!
人渣潘癲狗對我念念不忘   我唔係法團人仲有得出名?提提低B潘癲狗,你漏左果個成曰叫你廢柴果個大隻佬喎?見人家大隻又有仔,你自卑呀
佢以前屈 Teresa 話佢同清潔商有錢銀瓜葛…乜而家变左関生同主席?佢同那所謂設計C蕭君豪成曰喉住清潔合同,不如法團索性自組一清潔公司,殺起成盆港灣清潔工程,果陣就真係一家便宜两家着,唔洗佢癲佬日日 Call 勞工署話港灣有黑工 。
〝係派幾名黑社會大漢到潘的寫字樓恐嚇潘的秘書, 並用硬物損壞了寫字樓的玻璃門!〞

新料作, 以潘癲狗有這些事, 一早就宣揚, 點會等到現在. 流料!
既然揾得黑社會上門,   為什麼黑社會不直接收理潘癲狗?  由牠亂吠.  明白!
以前剩係衫, 大声公和影印. 既然作大,   加多咗兩萬無妨.

相反潘利用維權小組從中破壞, 迫屋苑會議無法開會.
謀反和〝渴〞望做主席謀建築工程等等. 判頭变騙頭, 揾錢易又快.
回复 高層農夫 的帖子

大家都知食C低B常拖人數,人格分裂,表面公平暗底裏手法下九流,街外惹來大班仇家,如被那些仇家搞絕對唔意外。賤在它順便入埋法團數