大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

自稱是做LED灯生意的業內人仕,竟然作出如此外行人的公開信与問卷,正好解釋了為何癲佬潘屢次生意失敗而被强制清盤。
呢隻癲狗冇工開,天天攪野,要動用咁多屋苑資源去澄清,昨天又收到二頁A4…對待如此地踎爛佬,有必要舖天蓋地回應嗎?這人渣正陀衰家,無知婦,無恥儒,盡在3F5+3G5,先撩者賤,日日出貼抹黑街坊,你枝筆唔得,肚又冇墨,今日到此,抵死。仲冇得入西分區,先前天天媽劉佰祺,此君正是“天生政客”,通街放風丶話畀街坊知癲佬入西分區,等你癲佬鬆毛鬆翼,坐定粒六 為乜,君子報仇,半年未晚,癲佬呀癲佬,記住以後唔好映人,仲大声夾惡媽人,趕人出街邊,你知死未
“無知婦,無恥儒”?唔好以為改穿恤衫、作大話讀碩士就係儒    
以後改叫“無知婦+無恥愚”啦
食C又在din9網抹黑
本論壇已成功聯絡機電工程署有關的同事:

以下兩點值得關注:

I) 機電工程署尚未批核有關的申請

II) 而法團提交的文件,指更換火牛後,可由15W節能到1W;機電工程署亦覺得有所保留。

(#4 - 食C自己囘應)

原來機電工程署根本未批!鬼唔知咩,法團都說明申請中

而機電工程署的負責工程師亦對鎮流器的數據存疑!食C最叻借政府部門之名加鹽加醋

如果王嘉盈存心欺騙,用明知報大數的節能預算呃小業主通過撥款,結果又會怎樣?!
總結: 潘焯鴻被揭穿陰謀後,唯有用盡方法去挑骨頭,三月份它有大把時間去找機電署不用昨天考試都不理去打爆機電暑的電話,正自作孽,不可活
乜嘢“機電工程署有関的同事”?
        癲佬只係地踎一名,又想拉人裙冚自己脚,邊個係你同事,想升呢,咁得聞,讀下書啦,寫埋D狗屁不通文章,你呢世都唔會入到機電工程署,發下夢就得
機電工程署的負責工程師又叫乜名呀?
        成曰老作
好心啦,狗壇成功聯絡?癲佬發區議員夢上腦
佢唔停老作,為乜仲要啋佢?
問題屋苑变成十座大厦處處橫額、大字報板,癲佬天天抹黑,作料,你們豈不是被他牽着鼻走?
難為了法團!
有時是要澄清, 或要以正視聽.
否則扭典事實會被人懷疑莫非有d真.
........