大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

今回唔到你唔眨眼唔滴汗啦!

http://www.mhvlive.com/forum.php ... =3734&extra=&page=5

登錄/註冊後可看大圖

佢点会滴汗, 佢跌咗地下也要拿渣沙.
被人揭發被消盤, 也對法團解說成是"正常生意運作".
不當是一回事, 所以佢多次玩弄"正常生意運作".
今次癲潘遇上有牌大耳窿,正大鱷,財紅勢大出手狠毒,佢唔滴汗...............就難啦
財紅勢大....大耳窿
今回大耳窿恰下等地踎
好戲在後頭

都係個句,到佢入冊我先始信天在看
香港已經無錢債監好耐了,欠人幾多錢都可以申請破產一筆勾銷。除非有行騙成份。
好心啦,癲佬有冇行騙?佢自己最心知肚明,咁多單官司上身,一單告得佢入佢都死得啦;要唔要入冊?睇佢造化 又或者,佢以為最易走甩嘅一單,但徧徧遇上陳官仲衡,到時…
亞茂都知申請破產可以一筆勾,癲佬可以咩?佢申請破產?起碼三年內不能當公司董事,不能再呃騙,食彀種呀?最蔽彀種都冇得食!如果申請破產,之後又點?佢去打工咩?你請佢抑或揾亞寿請佢?申請破產又死,唔申請破產又利叠利,你咁醒,不妨教下佢點啦
乜你唔知債主可向法庭申請向債仔發出強制破產令並由破產管理署負責管理個別被法院判定破產人士的財產???要知多啲去www.oro.gov.hk睇睇! !!唔該
所以佢d公司都是有限公司。
有其原因。