大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

喂,你講清楚D,人家講癲佬潘所指的前委員;你講粗口婆係新丁蝗虫,靠佢亞媽有港灣樓授權畀佢,佢次次入黎列席搗亂,用粗口大罵街坊嗰個。唔好撈亂、唔好誤導。
潘焯鴻想抄襲本網, 例出案號, 以証明確有其事(欺詐薪金, 被清盤等案).
潘焯鴻作假誇大, 只敢例出一個.
却忽视一案怎會超越年月日期, 不同事件和不同人物的不可能性.
被本網聰明網友拆穿.
正好又再一次証明他的衰嘢
10字頭充09事
跛腳契弟潘最叻揾隻蝗虫肥婆在開業户大會時用粗口媽 Teresa ....
係咁多料啦,如果佢夠醒就唔會仲踎喺港灣啦,早早賣咗樓甩身 lu
就是因為它被阻發財. 否則最小有二個港灣合約, LED燈 和 清潔.
盆栽它亦會撈埋, 它有話幫人做風水盆栽.

知道了。
發生乜事,為乜個個都好似食懵咗咁?我知低B癲狗講果5人係包括佢自己
回复 TKT 的帖子

心水清,更正如下:

潘焯鴻口口聲聲話前屆管委會有五位獨立委員(包括腦殘自己)如何如何抗爭,如何如何正義,現囘顧下其余四位前委員的去向:
A君,與腦殘斷絕來往
J君,搬走,與腦殘斷絕來往
W君,與腦殘斷絕來往
黃X超,與腦殘因利益問題鬧翻,各行各路

還有那個保險婆食屎米(Michelle Ng), 曾是din9網台柱,現在已閃到無影無蹤!
最後腦殘只有招攬一早因賣樓而炒魷的前委員葉浩賢(又名bungee), 在重重有賞下葉某變本加厲地為腦殘抹黑賣命。腦殘並繼續以其二寸不爛之舌昆啲IQ負數的新丁落搭(例如老撚土,On9山)。

唉,點都好啦,呢班垃圾都係等天收。

http://s848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/?start=100

登錄/註冊後可看大圖

睇清楚啲,潘焯鴻的題目是關於侵害私隱資料,原來它已承認了那些資料是事實,不過唔可以俾大眾知道啫!
佢D私隱?上庭果陣已經冇哂啦如果佢唔順,咪去私隱專員公署投訴囉,咁得閒,又可以打發下時間。