大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
返回列表 發新帖回復
樓主: dino246

癲潘曰:否則本論壇將在不作任何通知下就違反建築物管理條例第344章第36條作出控告!

戥佢癲佬屋企D女人淒涼,癲佬充生晒話自己一年20億生意額,見佢外母乸成曰咁頻撲,買餸、煑飯,仲要湊放学,金牙变銀牙,真可憐,睇黎二十億係真嘅,二十億虱乸吖嗎?明年二月地產一定冧,佢而家又借埋大耳窿,唔知佢點死
看標題以為是這處網發出, 好易被人誤解.
請改為潘話: xxxxx
結果潘焯鴻指使傀儡安偉山在2012年4月入稟土地審裁處無理指控法團,但自知理虧至今都唔去排期正式上庭,以免一開審打輸官司要賠訟費(閒閒地十萬八萬-到時你估潘焯鴻會替安偉山俾嗎?好難啦),但又可留個口實向業戶講法團被人告緊,你話呢啲人幾賤吖!

登錄/註冊後可看大圖
同一屎橋:
潘焯鴻以前也有一樣入稟土地審裁處,
結果也沒有去排期正式上庭.
只有潘焯鴻這慣常騙棍懂得利用入稟申請這手法.
不用花費金錢, 又可改到滋擾之效.
也許他常被人入稟法庭, 熟能生巧, 有樣學樣.

亂用法庭資源。
海龙 发表于 2012-10-24 12:09
同一屎橋:
潘焯鴻以前也有一樣入稟土地審裁處,
結果也沒有去排期正式上庭.

十分同意

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

無嘢叻,最叻做搞屎棍
多謝dino246, 証明我地所講的是真的, 有憑有據.

另潘焯鴻也曾用同類手法, 發出多封廉價律師信; 企圖拋窒法團人仕.
廉價是指自已起稿不知所謂空有形式的信, 用律師行發出.
收到信的, 不知信中講什么; 用空泛字句, 不似律師寫作的.
結果多人向律師行質疑信中所指何事, 律師行却全未回覆.
收費廉及不加錢, 當然不會花時間.
無嘢叻,最叻做搞屎棍