大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
返回列表 發新帖回復
樓主: Singasing

倫敦南岸大學

上次癲佬潘選擇性告個別委員、街坊。有委員、街坊陪佢玩、又有委員、街坊知佢癲佬潘冇料又冇銀,冇啋佢。有委員親上癲佬潘用嘅律師樓問為乜冇咗下聞,明啦,原來冇錢再出“攪笑律師信”。癲佬潘發的攪笑律師信只會嚇到似佢咁冇文化嘅地踎,揸筆揾食嘅收到地踎作嘅攪笑律師信,只會一笑置之,啋你正白痴
可以同街坊打賭餐茶飲下,食C低B潘一定唔會或申請唔到正式耹訊,因為它連question of law這三個simple English 都唔識。
明知輸. 也同你賭,
得啖笑, 大家食餐, 無計!

講起它的低B嘢, 自導記者訪問,
白痴落毒魚池, 低能攪笑律師信....等等.
厚顏如它才会死雞再來.
仲有賴那家冇小孩的街坊掟BB屎便落去佢花園,揾鬼信
仲有它報警話人地毀損它的車,
警方查看停車塲錄影帶, 無有發現有任何可疑人物證據.
警方無起訴任何人. 它事後賴管業未能提供有可證片段.
其實可能是它在外欠人工錢或欠人建築材料數的人報復,
但當時它却隻字不提它啲街數問題, 浪費警力.
從街坊口中得知癲佬潘為人,又從豬狼對决、媒體得知唐梁為人,似乎癲佬潘人格集大成,既似豬,又似狼;司庫関生力證佢癲佬潘打三座管理員,癲佬潘死口不認,原來癲佬潘揾那時業委劉主席擺和頭酒道歉;佢癲佬潘生屈法團委員却要人自己證實冇做過。連閉路電視都映唔到有人對癲佬潘架車做乜,即係癲佬潘明知街外畀人做咗野佢返港灣生屈街坊啦